Binnur Kaya ve Ecem Erkek Aynı Dizide Buluşuyor!

Binnur Kaya ve Ecem Erkek Aynı Dizide Buluşuyor!
Usta oyuncu Binnur Kaya ve başarılı oyuncu Ecem Erkek’in yeni projeleri belli oldu. Binnur Kaya ve Ecem Erkek aynı dizide buluşuyor. İşte yeni dizinin konusu ve oyuncuları

TRT 1 ekranlarının yeni sezon dizilerinden kod adı ‘Selma’ olarak duyurulan daha sonra ‘Güzel Günler’ olarak adı değişen dizinin hazırlıkları devam ediyor. TMC Yapım’ın imzasını taşıdığı dizinin kadrosuna iki önemli isim dahil oldu. Başrollerini Leyla Tanlar ve Olgun Toker paylaşıyor. Leyla Tanlar; 1997 İstanbul doğumludur ve oyunculuğa ilk olarak 2014 yılında ‘Paramparça’ dizisi ile 3 sezon ekranlara geldi. Ardından ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’, ‘Şahin Tepesi’, ‘Ferhad ile Şirin’ yapımlarında rol alan oyuncu son olarak Disney Plus için çekilen orijinal yapım Engin Akyürek’li ‘Kaçış’ dizisi ile ekranlara gelmişti ve dizide ‘Nevi’ karakterine hayat verdi. Dizinin diğer başrolü Olgun Toker ise, 2010 yılında Akasya Durağı ile başlayan oyunculuk kariyeri daha sonra ‘Saklı Hayatlar’, Hükümet Kadını 1-2’, ‘Düğün Dernek’, ‘Küçük Esnaf’, ‘Benim Babam Bir Melek’, ‘Dönüşüm’, ‘Yol Arkadaşım 2’, ‘Yaprak Dökümü’, ‘Son’, ‘Karadayı’, ‘Şeref Meselesi’, Tatlı Küçük Yalancılar’, ‘Hayat Şarkısı’, ‘Çember’, ‘Arıza’, ‘Dip’, ‘Fatma’, ‘Son Yaz’ yapımlarında rol alan oyuncu son olarak ‘Annenin Sırrıdır Çocuk’ dizisinde ve Netflix için çekilen ‘Mezarlık’ dizilerinde rol aldı. Mezarlık dizisi ise en çok izlenen yapımlardan oldu ve dizinin 2. Sezonunun çekileceği de gündemde, ayrıca ‘Merve Kült’ filminde rol aldı. Güzel Günler dizisinin oyuncu seçmeleri devam ederken diziye iki önemli isim dahil oldu. Binnur Kaya ve Ecem Erkek ‘Güzel Günler’ dizisinde buluştu. İşte dizinin detayları…

Güzel Günler Dizisine Binnur Kaya ve Ecem Erkek Dahil Oldu!

TMC Film’in yeni sezon için çekeceği 2 dizi bir filmden biri olan diziye Binnur Kaya ve Ecem Erkek dahil oldu. Yapımın yeni adı ise ‘Güzel Günler’ olarak belirlendi.

Diziyi ‘Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’ adlı unutulmaz dizilerin yazarı Selin Tunç kaleme alıyor. Güzel Günler dizisi için Erol Avcı’nın iki sezon ‘Kıbrıs Zafere Doğru’ dizisini çektiği TRT1 ile anlaştı. TMC Film daha önce de Bodrum Masalı, Nefes Nefese, Muhteşem İkili, Kıbrıs: Zafere Doğru gibi dizilerin yapımcılığını üstlenmişti. Aynı zamanda yeni sezonda ekrana gelecek olan ‘Gecenin Ucunda’ dizisini hazırlıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin görüntü yönetmenliğini Erhan Ergün’ün üstleneceği dizi için Binnur Kaya, Ecem Erkek ile el sıkışıldı.

Usta oyuncu Binnur Kaya bugüne kadar birçok yapımda yer aldı, özellikle ‘Bir Demet Tiyatro’, ‘Yeni Hayat’, ‘7 Numara’, ‘Yabancı Damat’, ‘Avrupa Yakası’, ‘Türk Malı’, ‘Muhteşem Yüzyıl’, ‘Aramızda Kalsın’, ‘Zengin ve Yoksul’, son olarak ‘Kırmızı Oda’, ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ ve ‘Masumlar Apartmanı’ dizilerinde ‘Psikiyatr Dr. Manolya’ karakterine hayat vermişti.

Ecem Erkek ise, 2017 yılında ‘Hayat Sırları’ dizisi ile oyunculuğa başladı ancak aynı yıl ‘Güldür Güldür’ Show programına katılarak tanındı. Daha sonra dijitalde ‘Hakan: Muhafız’, ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?’ ve ‘Aşk Kumardır’ dizileri ile oyunculuğa devam etmiş, son olarak ise yakında yayınlanacak olan ‘Müjdemi İsterim’ sinema filminde rol alan oyuncu TRT1’in yeni sezonda yayınlanacak olan ‘Güzel Günler’ dizisinde rol alacak.

Güzel Günler Dizisinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

İlk kod adı ‘Selma’ olarak duyurulan dizinin yeni adı ‘Güzel Günler’ olarak açıklandı ve etkileyici bir hikayesi olan dizide Vanlı bir genç kızla beşik kertmesinin hikayesi konu alınacak.

Güzel Günler dizisinin başrollerini Leyla Tanlar ve Olgun Toker paylaşacağı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Binnur Kaya, Ecem Erkek, Mert Ali Yavuzcan, Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Duygu Köse ve Orkuncan İzan yer alıyor.

Güzel Günler Dizisinin Oyuncu ve Karakterleri

Leyla Tanlar (Selma)


Olgun Toker (Atakan)


Binnur Kaya (Kısmet)

Zeynep Çamcı (Altan)

Ecem Erkek (Füsun)

Mert Ali Yavuzcan (Feyyaz)

Seray Gözler

Yıldıray Şahinler

Duygu Köse

Orkuncan İzan

28-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar