Fox Tv dizisi Kusursuz Kiracı’da kim kimdir?

Fox Tv dizisi Kusursuz Kiracı’da kim kimdir?
İlk bölümü 30 Ağustos Salı günü yayınlanacak olan Kusursuz Kiracı zengin bir kadroyla kuruldu Dizide birbirinden farklı ve ilginç karakterler yer alıyor İşte o karakterler

Geçtiğimiz sezona erken final yapan dizilerle damga vuran Fox Tv’nin yeni dizisi Kusursuz Kiracı izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Yapımcılığını MF Yapım'ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın, senaristliğini Nermin Yıldırım'ın üstlendiği dizinin karakterleri merak ediliyor. Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'nün paylaştığı Kusursuz Kiracı’da kim kimdir? Bir apartmanda yaşanan gizemli olayları konu alan Kusursuz Kiracı ne zaman yayınlanıyor? Şimdi detaylar

Fox Tv dizisi Kusursuz Kiracı’da kim kimdir?

İlk bölümü 30 Ağustos Salı günü yayınlanacak olan Fox Tv dizisi Kusursuz Kiracı oldukça zengin bir kadroyla kuruldu. Başrollerini Serkay Tütüncü ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı MF Yapım ürünü Kusursuz Kiracı dizisinde birbirinden farklı ve ilginç karakterler yer alıyor. İşte o karakterler.

Mona (DİLAN ÇİÇEK DENİZ)

Bir yetimhanede büyüyen Mona, her şeye rağmen çalışır ve iyi bir eğitim alarak muhabirliğe başlar. Henüz kariyerinin başında olmasına rağmen suçluluk duygusunun çok belirgin olmasını fırsata çevirerek ilerisi için umut vadediyor. İlgi alanı ise bir süredir İstanbul’da devam eden esrarengiz yangınlar. Dışarıdan güçlü, kararlı ve tuttuğunu koparan bir genç kadın gibi görünse de yaralı, ürkek bir çocuk kalbine sahip. Sevilmeye aç bu kadın her zaman kendine şunu söyler: “Hayatta ne olursa olsun kendi kendine yetilecek, kimseye fazla yaklaşılmayacak, kimseye fazla güvenilmeyecek, kimseden bir şey beklenmeyecek, kimseye yaslanılmayacak...’’

Yakup Ortaç (SERKAY TÜTÜNCÜ)

Hayatı tiye alan ve neşe içinde yaşamayı seven Yakup, Mona kadar etik değerlere sahip olmasa da iyi bir gazeteci. Tek düşüncesi başkalarının ne düşündüğü değil, kendi vicdanı olan bu genç adam aslında vicdanlı, şefkatli ve dürüst bir adam niteliği taşıyor. Mona’nın ihtiyaç duyduğu, eksikliğini çektiği her şeye sahip olan Yakup, ailenin tek çocuğu olmasına rağmen asla şımarmamış. Annesiyle arası iyi olsa da babasıyla kuşak çatışması yaşıyor. Şirket sahibi babasının arzu ettiği iş adamı olmak yerine güzel sanatlar okuyan Yakup, babasının hakir göreceği işleri severek yapıyor. Dede yadigarı dediği ve alt katında oturan büyük amcası Muzaffer’i çok seviyor.

Leyla (MELİSA DÖNGEL)

Mona’nın yetiştirme yurdundan arkadaşı olan Leyla, pozitif bir karaktere sahip. Cesur, hakkını arayan, hatta kavgadan kaçınmayan biri. Mona’nın akıl hocası, mentörü olan Leyla’nın tek derdi arkadaşını korumak. Sık sık panikleyen arkadaşının sağduyusu oluyor ve ona olayları farklı perspektiflerden görebilmesi için yardım ediyor.

Madam Vula (BENNU YILDIRIMLAR)

Apartmanın 4 numaralı dairesinde oturan Madam Vula, kibar bir kadın. Tam bir eski İstanbul hanımefendisi olan Madam, genç yaşta kaybettiği kocasının siyah beyaz fotoğrafıyla konuşuyor. Çocukken ailesiyle Atina’da yaşayan Madam Vula, seneler sonra tek başına yeniden şehre dönüp Şuayip’ten satın aldığı bu daireye yerleşir. Zarafet ve nostalji kokan evinde oturan yaşlı kadın her zaman konuşmuyor ama konuştuğunda da derin laflar ediyor.

Hamiyet (ÖZLEM TOKASLAN)

İşi pencerede oturarak apartmana giren çıkanı takip etmek olan Hamiyet tam bir dedikoducu. Erken yaşta evlenen Hamiyet, umduğunu bulamayınca dedikoduculukla avunur olmuş. Hamiyet Postası lakabı verilen Hamiyet, apartmandaki iletişimi sağlarken kimse onun ne acılar yaşadığını asla öğrenemiyor.

Sami (RUHİ SARI)

Tapu Kadastro’da memur olarak çalışan Sami, tam bir pinti. Ev Hamiyet’in olmasa nerdeyse geçinemeyecek haldeler. Kaloriferleri bile gıdım gıdım açan bu cimri adam, Hamiyet’in sürekli “ısınamadım” ikazına muhatap oluyor. Kızıyla karşılıklı laf sokmak dışında ilişki kurmayan Sami, babası ölünce annesi Hafize’yi yanına alıyor. Hayattan tek beklentisi işten eve gelince ayaklarını uzatıp kanepede yatmak olan Sami’nin hikayesi sonradan başlayacak.

Nihat Dinç (UMUT KURT)

Babası erken yaşta kaybeden Nihat, annesi tarafından baskı altında ve başarı odaklı yetiştirilmiş. Düzenli olarak spor yapan Nihat, gördüğü kadınlara da kur yapmaktan geri durmuyor. Sonuçta ne kadar çok beğenilirse onun için o kadar iyi.

Cüneyt Göktürk (BEYTİ ENGİN)

Asker emeklisi Cüneyt Göktürk apartman yöneticisidir. Her zaman bağırarak konuşan Cüneyt, asker gibi yaşar ve etrafını da tabur gibi yönetmeye çalışır. Başta kendi ailesi olmak üzere etrafına kök söktüren Cüneyt nedense üst katta oturan komşusu görünce yumuşayıveriyor.

Sabahat Göktürk (ÜMMÜ PUTGÜL)

Cüneyt Göktürk’ün eşidir ve emekli hemşiredir. Eşyalar arasında cetvelle çizilecek bir nizam oluşturan Sabahat Hanımın işi bir hayli zordur aslında. Kendini ev işlerine vakfetmiş, kocasının gölgesinde sessiz sakin yaşayan bir kadın gibi duran Sabahat Hanımın belki de çok gizli dertleri vardır.

28-08-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar