Binnur Kaya Yalı Çapkını’nda Sete Çıktı

Binnur Kaya Yalı Çapkını’nda Sete Çıktı
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve ilk sezonunda oldukça başarılı bir reyting oranı yakalayan Yalı Çapkını yeni oyuncusu Binnur Kaya ile yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Türk dizi ve sinema sektörünün başarılı oyuncularından olan ve özellikle son senelerde peş peşe pek çok üst düzey yapımda rol alan başarılı oyuncu Binnur Kaya yeni sezonda da yine adından söz ettirecek gibi görünüyor. Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Güzel Günler dizisinde rol alan ve bu dizinin final yapmasıyla yeni projeleri değerlendiren oyuncu son olarak kendisine teklif edilen Yalı Çapkını dizisi ile el sıkışmıştı. Daha önce aynı yapım şirketi olan OGM Pictures’in Kırmızı Oda dizisinde rol alan ünlü isim Yalı Çapkını’nda bir kez daha OGM Pictures ile birlikte çalışacak. Cuma akşamları Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonunda yer alacak olan güzel ve başarılı isim diziyle birlikte sete çıktı ve oyuncudan ilk kareler gelmeye başladı.

Halis Ağa’nın Kızı

Yalı çapkını geçtiğimiz yıl Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Cuma akşamlarının en çok seyredilen dizisi olma başarısını elinde bulunduran dram ve aile türünde bir yapım. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden OGM Pictures tarafından hazırlanan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin en başarılı oyuncularından biri olan ve dizide Halis Ağa karakterine hayat veren Çetin Tekindor ile aynı sahnede buluşacak olan başarılı isim Binnur Kaya ise Halis Ağa’nın yurt dışlından gelen kızı Nükhet’e hayat verecek. Dizinin ikinci sezonuna damgasını vuracak karakterlerden olan Nükhet yalıya ve babasının yanına oğlu Kaya ile birlikte gelecek ve bütün hikaye yeniden yazılacak. Başarılı oyuncu dizinin sete çıkmasıyla birlikte çekimlere katıldı ve oyuncudan ilk kareler gelmeye başladı. Beyaz elbiseler giyen ve duruşu ile diziye ayrı bir hava getiren Binnur Kaya’nın dizideki performansı merakla bekleniyor.

Nükhet (Binnur Kaya) Kimdir?

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu ve Diren Polatoğulları’nın yer aldığı dizide Binnur Kaya ve Tarık Emir Tekin ikinci sezon oyuncuların olarak diziye dahil oldu. Binnur Kaya’nın Nükhet karakteri olarak dahil olduğu dizide, Halis Ağa’nın kızını canlandıracağı ve yurt dışından oğlu Kaya ile birlikte yalıya geleceği öğrenildi. Nükhet’in diziye gelişi ile bütün dengelerin değişeceği öğrenilirken oyuncunun sevenleri de bu durumu merakla beklemeye başladı.

08-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar