Türkiye - Ermenistan maçı canlı izle

Türkiye - Ermenistan maçı canlı izle
EURO 2024’te Türkiye ile Ermenistan Milli Futbol takımlarının karşılaşması ne zaman? Maç saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanıyor?

EURO 2024’te yapılan futbol karşılaşmaları gruplar düzeyinde yapılıyor. Oldukça çekişmeli geçen maçlar sonunda EURO 2024’e kalacak takımlar belli olacak. Türkiye Milli Futbol takımının D Grubunda yer aldığı ve şu ana kadar yaptığı dört karşılaşma sonrasında topladığı 9 puanla lider durumda olduğu grupta Milli Futbol takımının en önemli maçlarından biri bu akşam oynanacak. Dört maçta 9 puanla lider olan Türkiye Milli Futbol Takımı bu akşam D Grubunda ikinci sırada olan ve toplam 6 puana sahip bulunan takipçisi Ermenistan ile karşılaşacak. Oldukça önemli olan maç öncesi internet haber sitelerinde maçın hangi kanalda yayınlanacağı ve saat kaçta başlayacağı gibi soruların cevapları aranmaya devam ediyor. EURO 2024’e katılacak takımların belli olacağı ve D Grubunda Türkiye ile Ermenistan Milli Futbol Takımlarının karşı karşıya geleceği maça dair tüm detaylar haberimizde.

Karşılaşma TRT 1'de 21.45’te Başlayacak.

EURO 2024’ün milli takımlar düzeyindeki karşılaşmaları devam ediyor. Türkiye için oldukça önemli olan ve bu akşam oynanacak Türkiye Ermenistan karşılaşması için her şey hazır. Daha önce ilk maçı Ermenistan’da oynayan Milli takımımız bu maçtan galibiyetle ayrılmıştı. Bu akşam Eskişehir’de 32 bin seyirci önünde oynanacak karşılaşma saat 21.45’te başlayacak. Grubundaki beşinci maçına çıkacak olan Ay Yıldızlı takım bu maçtan da galibiyetle ayrılarak liderliği garantilemek istiyor. TRT 1 ekranlarında saat 21.45’te başlayacak olan maç için her şey hazır ve takımların ilk 11’lerşi belli oldu. Türkiye Milli Takımı’nın galibiyetine kesin gözüyle bakılan maçın hakemliğini ise Daniele Orsato yönetecek.

İlk 11’ler Belli Oldu

Bu akşam saat 21.45’te oynanacak ve TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak Türkiye Ermenistan Milli futbol takımları karşılaşmasının sahaya çıkacak ilk 11’leri belli oldu. Her iki takımda da eksik oyuncuların yer aldığı karşılaşmaya Türkiye Milli Futbol Takımı, Mert – Zeki – Abdülkerim – Kazımcan – İsmail – Orkun – Cengiz – Hakan – Kerem – Barış Alper’le çıkarken Ermenistan Milli Futbol Takımı ise, Cancarevic – Haroyan – Harutyunyan – Mkrtchyan – Tiknizyan – Hovhannisyan – Iwu – Spertsyan – Dashyan – Zelarayan – Ranos ile sahaya çıkacak. Karşılaşma Bu Akşam Saat 21.45’te TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

08-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar