Bir Aile Hikayesi'nde flaş ayrılık!

Bir Aile Hikayesi'nde flaş ayrılık!
Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi 17. Bölümüyle yine ses getirecek. 2. fragmanı yayınlanan Bir Aile Hikayesinde flaş ayrılık...

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi 17. Bölümüyle yine ses getirecek. 2. fragmanı yayınlanan Bir Aile Hikayesinde flaş ayrılık gerçekleşti. Dizinin fanatiklerini üzecek ayrılık haberini detaylarıyla yazımızda bulabilirsiniz.

Bir Aile Hikayesi'nde flaş ayrılık!

Şakir karakteri Bir Aile Hikayesi'nin fenomen karakterlerinden birisiydi. 12 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 17. Bölümde Şakir karakteri diziye veda ediyor. Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği Bir Aile Hikayesi her cumartesi olduğu gibi bu cumartesi de Fox Tv ekranlarında olacak. Usta oyunculardan Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem Sak ve Alper Saldıran'ın rol aldığı Bir Aile Hikayesi 17. yeni bölümünde senaryo gereğ Şakir karakterine veda edecek.12 Ekim Cumartesi akşamı Fox TV ekranlarında olacak olan dizideki bu şok veda daha şimdiden tepki çekti. Bir Aile Hikayesi'ndeki Şakir karakteriyle sevilen sanatçı Ali Seçkiner Alıcı, senaryo gereği diziden ayrılacak.

Bir Aile Hikayesi’nde neler oluyor!

İnsanalrı bir araya getiren konser, Reyhan ve Cem’in arasının açılmasına sebep olur. Artık birbirlerine mesafeli yaklaşan ikili, bu durumdan son derece rahatsızdır. Gerçeğin dayanılmaz cazibesini taşıyamayan Berk,  Ufuk'a Nil'in eski kocası olduğunu açıklar. Kendi adına tüm kozlarını ortaya koymuştur ve seçim Nil'e kalmıştır. Bu arada Beste, bir yandan Erdem’in evine taşınmaya hazırlanmakta diğer yandan iş aramaktadır. Bulduğu iş kendisiyle yüzleşmesine yardımcı olacaktır. Şakir ile ilk defa güzel bir geçiren Mahur için, babasının ölümünü kabullenmek mümkün olmayacaktır.

Ali Seçkiner Alıcı kimdir?

1965 Kars doğumlu oyuncu, Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü'nü bitirdi. Yıllarca müzik öğretmenliği yapan Ali Seçkiner, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi ile Halk Evleri Sanat Atölyelerinde ses eğitmenliği yaptı. Yakın arkadaşları Erkoç Torun ve Nedim Yıldız'ın birlikte 2000 yılında kurdukları Üç Anadolu adlı toplulukta sahnelerde boy gösterdi. 1988 yılında kurulan Devlet Çoksesli Korosunda korist-sanatçı olarak halen görev yapmaktadır.

Dizi sektörüne ilk kez Ferhunde Hanımlar dizisinde canlandırdığı Eşber karakteri ile geçen sanatçı birçok dizi ve sinema filminde görev yaptı. Son olarak Bir Aile Hikayesi dizisinde Şakir karakterini oynayan sanatçıya canlitv olarak müzik ve oyuncu kariyerinde başarılar diliyoruz.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Bir Aile Hikayesi (TV Dizisi)

2018 – Şampiyonluk (Sinema Filmi)

2018 – Şahsiyet (TV Dizisi)

2017 – Yüz Yüze (TV Dizisi)

2017 – Anons (Reha) (Sinema Filmi)

2009 – Komşu Köyün Delisi (Aşık Kalender) (TV Dizisi)

1993 – Ferhunde Hanımlar (TV Dizisi)

09-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar