Avlu Yayın Tarihi Açıklandı!

Avlu Yayın Tarihi Açıklandı!
Geçtiğimiz iki sezon boyunca Star Tv'de yayınlanan ve üçüncü sezonunda internet Yayın platformu Netflix'e geçen Avlu ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde!

Son iki sezon Star Tv ekranlarında adeta fırtınalar estiren ve reytinglerde üst sıralarda yer alan farklı formatı ve hikayesiyle seyircinin beğeniyle seyrettiği Avlu dizisi bu sezon Star Tv’de yayınlanmıyor. Daha kötüsü dizi şifresiz kanallarda yayınlanmıyor. Bu da seyircinin beğenerek seyrettiği dizinin ne yazık ki bu sezon büyük bir kitleye ulaşamayacağı anlamına geliyor. Dizinin Netflix’e geçmesi her ne kadar pek çok seyirciyi üzmüş olsa da yapım açısından bunun bir başarı olduğu söylenebilir. Dizinin üçüncü sezonuyla birlikte Netflix’te dört ayrı dil ve altyazılı olarak dünyada pek çok ülkede yayınlanacak olması yapım şirketi ve dizi açısından büyük bir başarı. Diziyi merakla bekleyenler için Avlu’nun üçüncü sezon ilk bölümünün yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar!

Avlu Üçüncü Sezonu Açıyor!

Star Tv’nin başarılı dizisi Avlu geçtiğimiz sezonun sonunda dünyanın en büyük internet yayın platformu olan Netflix’e transfer oldu. Dizi Netflix’te hem alt yızılı hem de dört farklı dilde yayınlanarak “The Yard” adıyla tüm dünyada yayınlanacak. Seyirci tarafından sevilerek seyredilen ve kendine has bir kitle oluşturan dizi Netflix’te üçüncü sezonu açmaya hazırlanıyor. Dizi internet yayın Platformu olan Netflix’te 18 Ekim günü 3. Sezonun ilk bölümüyle yayınlanacak. Her ne kadar isteğe bağlı seyredilen bir yayın platformu olsa da halen Netflix dünyanın en çok seyredilen ve en çok abonesi olan yayın platformu olarak dikkat çekiyor. Avlu’nun platformda başarılı olması durumunda platformun Türk yapımlarına daha çok ilgi göstereceği ve yatırım yapacağı şimdiden konuşulan konular arasında.

Avlu Başlıyor!

Limon Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Hayri Aslan, yönetmenliğini Şafak bal, Hülya Gezer’in üstlendiği Avlu’nun üçüncü sezonu Netflix’te yayınlanacak olan ve geçtiğimiz iki sezonu Star Tv ekranlarında yayınlanan başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi yakaladığı başarılı grafiğinin ardından Netflix’e transfer olmuştu. 18 Ekimle birlikte seyirciye yeniden merhaba diyecek dizinin aynı başarıyı Netflix’te de gösterip göstermeyeceği şimdiden merak ediliyor. Dizinin yayın tarihi belli olsa da yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni sezon yeni bölümü seyirci tarafından heyecanla bekleniyor.

08-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler