Sevgili Geçmiş dizisi nerede çekiliyor? Güneşli Bahçe Kasabası nerede?

Sevgili Geçmiş dizisi nerede çekiliyor? Güneşli Bahçe Kasabası nerede?
Önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan Sevgili Geçmiş dizisi nerede çekiliyor? Güneşli Bahçe Kasabası nerede?

Star Tv ekranlarının yeni başlayacak dizisi Sevgili Geçmiş, izleyicilerin merakla beklediği diziler arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Sevgili Geçmiş dizisi her Cuma akşamı izleyicisiyle buluşacak. Star Tv'nin yeni sezon için çok şey beklediği dizilerden birisi olan Sevgili Geçmiş dizisi, Arka Sokaklar ve Her Yerde Sen gibi dizilerle yarışacak. Sevgili Geçmiş dizisiyle ilgili ne biliyoruz? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Nerede çekiliyor?

Sevgili Geçmiş dizisi nerede çekiliyor? Güneşli Bahçe Kasabası nerede?

25 Ekim tarihinde ekrana gelmeye başlayacak olan Sevgili Geçmiş dizisi Güneşli Bahçe Kasabası'nda geçiyor. Güneşli Bahçe Kasabası gerçekten var mı? Güneşli Bahçe Kasabası diye bir yer gerçekte yok, Sevgili Geçmiş dizisi için yaratılmış hayali bir kasaba. Sevgili Geçmiş dizisinin çekimleri İzmir'e bağlı olan Urla'nın Kuşçular köyünde gerçekleştiriliyor. Sahile herhangi bir kıyısı bulunmayan Kuşçular köyü doğası ve tarıma el verişli topraklarıyla dikkat çekiyor. Tam olarak şehirden kaçmak isteyenler için ideal bir yaşam şansı sunuyor.

Sevgili Geçmiş dizisi oyuncu kadrosu

Sevgili Geçmiş dizisinin başrollerinde Kara Melek, Sırça Köşk, Elveda Derken ve Karagül dizilerinde rol alan Ece Uslu ve Yılan Hikayesi, Yeditepe İstanbul, İki Aile, Dürüye'nin Güğümleri, Güneşi Beklerken ve Güneşin Kızları dizilerinde izlediğimiz Emre Kınay yer alıyor. Bu iki isme Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk, Melis Sezen, Özge Özacar, Burak Çelik ve Elifcan Ongurlar eşlik ediyor.

Sevgili Geçmiş dizisinin konusu ne?

Sevgili Geçmiş dizisi bir ailenin etrafında şekilleniyor. Doktor, müzisyen ve kocaman bir üzüm bahçesi sahibi olan üç kız kardeş birbirlerine tanımadan yetişmişlerdir, her şeyi değiştiren ise aralarından birinin düğünü olur. O günden sonra hayatları eskisi gibi olmayacaktır. Bir gün ansızın ellerine bir mektup geçer, mektupta yazan şeyler yüzüden Güneşli Bahçe Kasabası'nda birlikte yaşamaya başlarlar. Geçmişte yaşadıkları her şeyi geride bırakarak yeni bir hayata başlarlar. Tek başlarına geçirdikleri o yıllar son bulmuştur artık. 3 kardeş hep birlikte yepyeni bir hayata yelken açarlar. Birlikte yaşayacakları gelecekleri ise büyük bilinmezliklere gebedir.

10-10-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar