Bir Annenin Günahı 5. Bölüm İzle!

Bir Annenin Günahı 5. Bölüm İzle!
Bir Annenin Günahı 5. Bölüm İzle; 19 Aralık akşamı 5. Yeni bölümüyle ekrana gelen Bir Annenin Günahı dizisinin 5. Bölümünü canlı tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir Annenin Günahı 5. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mehmet Yazıcıoğlu, Emre Kınay, Simay Barlas, Pamir Pekin ve Nefise Karatay’ın rol aldığı Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Annenin Günahı adlı dizi bu akşam 5. Yeni bölümüyle saat 20.00’da ekranlara geliyor. Henüz başlayalı beş bölüm olan ve dram türünde ele alınan dizi bir annenin çocukları için yapabileceklerini anlatıyor. Bir sahil kasabasında balıkçı dükkanı işleten Suna ve çocuklarının mutlu giden hayatı Suna’nın bir cinayet işlemsi ile bir anda karışır. Üstelik avukat olan oğlu bu cinayeti araştırmakta ve adım adım annesine yaklaşmaktadır. Bir Annenin Günahı bu akşam 5. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

Bir Annenin Günahı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sahil kasabasındaki cinayeti araştıran komiser İbrahim Suna’ya olan aşkını sonunda itiraf etmiştir. Bu durum karşısında şoke olan Suna ne diyeceğini bilemez bir haldedir. Suna işlediği cinayetle kalbi arasında kalmıştır. Öbür yandan Yusuf Sadri Güngör cinayetine dair yeni deliller ve ipuçları bulmuştur. Bu durum Yusuf’u adım adım cinayeti işleyen annesine yaklaştırmaktadır. Bir Annenin Günahı her bölüm daha da heyecanlı hale gelen hikayesiyle bu akşam Kanal D’de ekranlarda!

Bir Annenin Günahı 5. Bölümde Neler Yaşanacak?

Komiser İbrahim duygularını Suna’ya açmış ve artık sevdası sadece kendinin bildiği bir sır olmaktan çıkmıştır. Bu durumda zaten zor günler geçiren Suna Komiser İbrahim’e ne cevap verecektir. Her şeyi göze alarak bir ilişkiye başlayabilecek midir yoksa kalbinin sesini susturarak aklını mı dinleyecektir? Yusuf adım adım sevdiği kızın babası Sadri Güngör’ün cinayetine ilerlemektedir. Ancak bu cinayeti işleyenin annesi olduğundan habersiz olan Yusuf Yağmur’la nasıl bir gelecek planlamaktadır. Artık Yağmur’da babasının ölümüyle alakalı sorular sormaya başlamıştır. Bu durum zaten zor durumda olan suna’yı iyice zora sokmaktadır. Bu arada Suna küçük oğlu Ali’nin ortadan kaybolmasıyla yıkılır. Oğlunu her yerde ararken işlediği cinayetin bir görgü tanığı olduğunu öğrenmesi Suna’yı iyice açmaza sokacaktır. Bir Annenin Günahı bu akşam yayınlanacak 5. Bölümüyle Kanal D ekranlarında. Bir Annenin Günahı 5. Bölüm saat 20.00’da.

19-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar