Bir Annenin Günahı 2. Bölüm İzle!

Bir Annenin Günahı 2. Bölüm İzle!
Bir Annenin Günahı 2. Bölüm İzle; 28 Kasım Cumartesi akşamı 2. bölümüyle ekrana gelen Bir Annenin Günahı adlı dizinin 2. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir Annenin Günahı 2. Bölüm İzle; Başrollerinde Özge Özberk, Musa uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay, Simay Barlas ve Pamir Pekin’in rol aldığı Bir Annenin Günahı adlı dizi bu akşam 2. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Henüz yayına yeni başlayan ve geçtiğimiz hafta seyirciyle buluşan ve oldukça olumlu geri dönüşler alan Bir Annenin Günahı gelecek günler için umut vaat ederken seyircilerde dram türünde işlenen yeni bir diziyle tanıştı. Üzerinde uzun süredir çalışılan dizi yayına başlamadan önce oldukça iddialı sözlerle tanıtılmış ve seyirci büyük beklentiler içine sokulmuştu. Bakalım dizinin bu akşam yayınlanacak 2. Bölümü seyirciden nasıl bir geri dönüş alacak?

BİR ANNENİN GÜNAHI  2, BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BİR ANNENİN GÜNAHI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Bu akşam Kanal D ekranlarında 2. Yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Bir Annenin Günahı yayınlanan ilk bölümüyle yayın hayatına oldukça etkili bir giriş yapmıştı. Çocuklarıyla oldukça mutlu bir hayat süren Suna oğlu Yusuf’un ölümle burun buruna gelmesi üzerine her şeyini oğlunu yaşatmak için verecektir. Suna anneniliğin ve hayatının en büyük sınavıyla karşı karşıyadır. Oğlu Yusuf’u yaşatabilmek için bir insanı öldürmesi gerekmektedir. Ancak Suna’nın verdiği karar ömrü boyunca onun peşini bırakmayacak ve artık ailesiyle mutluluğu bir daha yakalayamayacaktır.

Bir Annenin Günahı 2. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Suna oğlu Yusuf’u hayatta tutabilmek için hayatının en zor kararını vermiş ve bir insanı öldürmüştür. Ancak bu şimdilik onu rahatlatmış ve oğlunu kurtarabilmiştir. Ancak bu büyük günah Suna’nın hayatında tam bir travmaya sebep olur. Suna oğlunu hayatta tutabilmek için Sadri Güngör’ü vurmuştur. Sadri Güngör ölmüş ancak Suna vicdanıyla baş başa kalmıştır. Artık Suna’nın vicdanının sesi Sadri Güngör’den başkası olmayacak ve bir ömür boyu nereye gitse peşinden gelecektir. Öbür taraftan babasının ölümünün acısını yaşayan yağmur teselliyi Yusuf’ta bulur. Suna oğlu Yusuf ve öldürülen Sadri Güngör’ün kızı Yağmur’u gördükçe vicdanıyla büyük bir savaşın içine girer. Bu arada Sadri Güngör’ün şüpheli ölümü Komiser İbrahim tarafından soruşturulmaya başlanmıştır. Bu durum Suna ve en yakınındakileri başka başka yollara sürüklemeye başlar.

Bir Annenin Günahı bu akşam 2. Bölümüyle Kanal D’de ekranlara geliyor.

28-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar