Bir Annenin Günahı 4. Bölüm İzle!

Bir Annenin Günahı 4. Bölüm İzle!
Bir Annenin Günahı 4. Bölüm İzle; 12 Aralık Cumartesi akşamı 4. Bölümüyle ekrana gelen Bir Annenin Günahı adlı dizinin 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir Annenin Günahı 4. Bölüm İzle; Başrollerinde Özge Özberk, Musa uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay ve Simay Barlas’ın rol aldığı Bir Annenin Günahı dizisi bu akşam 4. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal d ekranlarında zleyici ile buluşuyor. Henüz ekran yolculuğuna yeni başlayan ve seyirci tarafından olumlu karşılanan ve reytinglerde şimdilik ortalama bir reyting tutturan Bir Annenin Günahı her hafta reytingini yükseltmeyi başarıyor. Bir annenin çocuğu için yapabileceğinin ve fedakarlığının hikayesini ele alan dizi yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelirken seyirci Suna’nın çocukları için neler yapabileceğini de merakla bekliyor.

BİR ANNENİN GÜNAHI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Henüz yeni başlayan ve Cumartesi akşamlarının alternatif dizilerinden biri olmayı başaran Özge Özberk’in başrolünde yer aldığı Bir Annenin Günahı adlı dizi her bölüm heyecanını artırarak devam ediyor. Yusuf okuldan mezun olduktan sonra zor bir kadın olan Tuna’nın yanında işe başlamıştır. Yusuf burda başarılı olacağına inanmaktadır ve patronu Tuna’yı Bekir’in davasını alması konusunda ikna etmeyi başarır. Yusuf Bekir’in suçsuzluğunu ispat etmeye çalışırken Suna daralan bir çemberin içinde kalmıştır. Yusuf bu davada adım adım annesi Suna’ya yaklaşmaktadır.

Bir Annenin Günahı 4. Bölümde seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmaya başlayan ve bu akşam 4. Yeni bölümüyle ekrana gelen Bir Annenin Günahı dizisinde Suna her geçen an daha da zor bir duruma düşmektedir. Oğlu Yusuf okuldan mezun olmuş ve avukat olarak bir hukuk ofisinde işe başlamıştır ve ilk aldığı dava da annesi Suna’yı zora sokacak olan Bekir’in davası olacaktır. Bu arada İbrahim komiser bugüne kadar sakladığı gizli sevdasını Suna’ya açar. Suna ise bu aşk itirafı karşılığında şaşkındır. Suna işlediği günah ve kalbi arasında kalır. Bu arada Sadri Güngör’ün katilini bulmak isteyen Yusuf çok önemli bir bilgiye ulaşır. Yusuf’un bulduğu bu bilgi yaşadığı şehri terk eden yağmur’u geri döndürebilecek midir? Bir Annenin Günahı bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında 4. Yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın!

12-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar