Bir İhtimal Daha Var Dizisinin Hikayesi Belli Oldu

Bir İhtimal Daha Var Dizisinin Hikayesi Belli Oldu
İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan ve başrolünde Esra Bilgiç ve Ata Demirer’in yer alacağı Bir İhtimal Daha Var dizisinin hikayesi ne?

BKM Film tarafından hazırlıkları süren ve internet yayın kanalı Netflix’te seyirciyle buluşması planlanan Bir İhtimal Daha Var dizisi seyirci tarafından merakla beklenen yapımlar arasında. Ata Demirer ve Esra Bilgiç’in başrolünde yer alacağı dizi 8 bölüm olarak planlanıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı ve komedi türünde ele alınması planlanan dizinin yakında çekimleri başlayacak. En geç bu yılın son haftalarında seyirciyle buluşması planlanan dizinin merakla beklenen hikayesi belli oldu. Senaryosunu ve hikayesini Deniz Akçay, Murat Emir Eren ve Gökhan Atasoy kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Hakan Algün yer alıyor.

Bir İhtimal Daha Var Hikayesi Ne?

BKM Film tarafından hazırlıkları sürdürülen ve internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak 8 bölümlük Bir İhtimal Daha Var dizisinin çekimleri Urla başta olmak üzere İzmir ve çevresinde gerçekleştiriliyor. Ata Demirer ve Esra Bilgiç’in başrolünde yer aldığı dizi, komedi türünde ele alınıyor. Dizide bir gazetede maç tahminleri yapan İsa’nın (Ata Demirer) hikayesi ele alınacak. Hayatında işleri sarpa saran İsa’nın hayatı ünlü iş adamı Refik Sungur’un (Uğur Yücel) intihar gibi gösterilen şüpheli ölümü ile baştan sona değişecek. Ünlü iş insanının ölümü ile kızı ve şirketin ceosu bir anda İsa’nın hayatında girecek ve her şey bundan sonra içinden çıkılmaz bir hal alacak.

Bir İhtimal Daha Var Oyuncuları Kimler?

Son olarak Bursa Bülbülü adlı filmle sevenlerinin karşısında yer alan ünlü oyuncu Ata Demirer’in başrolünde bir gazeteci olarak yer alacağı Bir İhtimal Daha Var BKM Film tarafından hazırlanıyor. İzmir ve çevresinde çekilecek dizi 8 bölümden oluşacak. Netflix’te bu senenin son haftalarında seyirciyle buluşması planlanan ve kadrosunda ünlü oyuncu ve yazar Ata Demirer’in yer aldığı Bir İhtimal Daha Var seyircinin merakla beklediği yapımlardan biri. Yakında sete çıkacak olan dizinin oyuncu kadrosunda

-          Ata Demirer – İsa

-          Esra Bilgiç – Seda

-          Uğur Yücel – Refik

-          Ümit Kantarcılar – Erkan

-          Lale Mansur – Ayfer

-          Hakan Salınmış ve

-          Murat Kılıç rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Algün oturuyor.

22-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar