Kızıl Goncalar Dizisine 4 yeni oyuncu katıldı

Kızıl Goncalar Dizisine 4 yeni oyuncu katıldı
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve hazırlıkları süren yeni dizilerden Kızıl Goncalar dizisinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı.

Fox Tv ekranları için hazırlıkları süren iki ünlü ismi başrolünde bir araya getiren Kızıl Goncalar için çalışmalar hızlandı. Fox Tv ekranları için hazırlanan dizilerin yayına girmeye başlaması ile daha rahat hareket eden kanal kasım ayı için hazırlıklarını sürdürdüğü dizileri ön plana almış durumda. Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrolünde yer alacağı ve dram türünde ele alınan kadın konulu Kızıl Goncalar için yapımcı firma Gold Film hazırlıklarında cast çalışmalarına ağırlık vermiş durumda. Şu ana kadar birbirinden ünlü isimlerin kadrosuna katıldığı Kızıl Goncalar için yapım şirketinin ekim ayı ortasında sete çıkması ve en geç kasım ayında da dizinin seyirciyle buluşması planlanıyor. Necati Şahin tarafından kaleme alınan ve Ömür Atay’ın yönetmen koltuğunda yer alacağı dizinin kadrosuna son olarak geçtiğimiz gün ünlü oyuncu Şerif Erol dahil olmuştu. Cast çalışmaları devam eden dizinin kadrosuna şimdi de 4 yeni isim katıldı.

Kızıl Goncalar’a 4 yeni oyuncu

Gold Film imzalı Kızıl Goncalar dizisinin çalışmaları hız kazandı. Yapımcı Faruk Turgut tarafından hazırlıkları sürdürülen dizinin başrolünde ünlü ve güzel oyuncu Özgü Namal ile Özcan Deniz yer alıyor. Muhafazakar bir ailede yaşayan Meryem ile doktor Levent’in hikayesinin anlatılacağı ve temelinde kadın olan dizide Meryem ile Doktor Levent kızları nedeniyle yollarını kesişmesi ve ardından yaşanılan çarpıcı bir hikaye ele alınıyor. Dizide Özgü Namal Doğudan gelen muhafazakar bir ailede yaşayan Meryem’i, Özcan Deniz Levent adlı bir karakteri ve Hazal Türesan ise Doktor Levent’in eşi Beste’yi canlandırıyor. Dizinin en geç kasım ayında seyirciyle buluşması için çalışmalar yapılıyor.

Kızıl Goncalar oyuncular

Gold Film tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın yer aldığı Kızıl Goncalar yeni dönemde Fox Tv’nin güçlü yapımları arasına girmeyi hedefliyor. Oyuncu kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı ve halen cast çalışmasının devam ettiği dizinin oyuncu kadrosunda, Özgü Namal (Meryem), Özcan Deniz(Doktor Levent), Hazal Türesan (Beste), Şerif Erol, Mert Turak (Naim), Mina Demirtaş (Zeynep), Mert Yazıcıoğlu (Cüneyd), Erkan Avcı (Sadi Hüdai), Selen Öztürk (Hasna) ve Asiye Dinçsoy (Müyesser) olarak yer alıyor.

22-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar