Uğur Yücel Ata Demirer Aynı Dizide

Uğur Yücel Ata Demirer Aynı Dizide
Netflix için hazırlıkları devam eden ve komedi türünde ele alınan yeni dizilerden Bir İhtimal Daha Var usta isim Uğur Yücel ile anlaşmaya vardı.

Yeni yayın dönemi kanallarda büyük bir heyecanla başladı. Kanallarda yayınlanacak yeni diziler peş peşe yayınlanmaya başlarken aynı zamanda internet yayın platformları da yeni dizileri seyircisi ve abonesiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Özellikle Disney Plus’un son kararlarının ardından büyük abone kaybetmesi özellikle en büyük rakibi Netflix’in abone sayısını artırırken platform yeni yapımları seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. BKM Film tarafından hazırlanacak olan ve şu sıralar hazırlıkları devam eden yeni dizi Bir İhtimal Daha Var dizisinin de oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer’in başrolünde yer alacağı dizinin kadrosu birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Halen cast çalışmaları devam eden dizinin kadrosuna son olarak usta bir isim daha katıldı. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül’ün yer aldığı Bir İhtimal Daha Var dizisinin kadrosuna son olarak usta isim Uğur Yücel dahil oldu.

Uğur Yücel Bir İhtimal Daha Var Dizisinde

BKM Film tarafından hazırlanan ve Hakan Algül’ün yönetmen koltuğunda yer aldığı Bir İhtimal Daha Var dizisinin kadrosu kurulmaya devam ediyor. Birbirinden ünlü oyuncuların yer almaya başladığı ve halen devam eden cast çalışmaları seyirciyi heyecanlandırırken dizinin çekimlerinin yakında başlayacağı öğrenildi. Deniz Akçay’ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin kadrosuna son olarak usta isim Uğur Yücel dahil oldu. Usta isim aynı zamanda bu yaz sezonunda merakla beklenen sinema filmi Ahmet Sadıkoğlu filminde de rol almıştı. Son olarak Hakim adlı dizide rol alan ve televizyon seyircisinin karşısına çıkan usta isim şimdi de bir komedi dizisinde rol alacak. İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan ve bu senenin son haftalarında yayınlanması düşünülen dizinin 8 bölümden oluşması planlanıyor.

Eylül Sonunda Çekimler Başlıyor

İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan ve komedi türünde ele alınacak yeni dizilerden Bir İhtimal Daha Var dizisinin çalışmaları devam ediyor. BKM Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda şimdilik Ata Demirer, Esra Bilgiç ve Uğur Yücel gibi ünlü isimlerin yer aldığı ve halen çalışmaların devam ettiği Bir İhtimal Daha Var dizisinin çekimleri bu ayın sonlarına doğru başlayacak. Toplam 8 bölüm olacak dizi seyirci tarafından da heyecanla bekleniyor. Platformun iddialı yapımları arasına girmesi beklenen dizinin yayınlanmaya başlamasıyla ayrıca platformun yeni aboneleri de bünyesine katması bekleniyor.

05-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar