Bir Küçük Günışığı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Bir Küçük Günışığı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
Atv ekranlarında yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak yeni diziler arasında yer alan Bir Küçük Gün Işığı’nın yayın tarihi belli oldu.

Yeni yayın dönemi bazı yapımlar ve diziler için başladı. Bazı kanallar yeni yayın dönemini erken açarken bazı kanallar ve diziler ise eylül ayının ikinci haftasını bekliyor. Atv yeni sezonu erken açan kanalların başında geliyor. Hafta içi yayınlanan kuşak programları yayına başlayan kanal eylül ayının ilk haftasından itibaren de dizileriyle seyirci karşısına çıkıyor. Kanal pek çok yeni diziyi seyircinin beğenisine sunarken bunlardan en dikkat çekenlerin başında ise Berk Oktay ve Seray Kaya’nın başrolünü oynadığı Bir Küçük Gün Işığı adlı dizi geliyor. Yaz döneminde hazırlıkları başlayan ve geçtiğimiz haftalarda çekimlere başlayan dizinin çekimleri şu sıralar devam ederken dizinin yayın günü ve tarihi de belli oldu. Atv ekranlarında yayınlanan fragmanlarda dizinin yayın günü pazartesi olarak belirlenirken ilk bölüm yayın tarihi olarak da 5 Eylül Pazartesi akşamı belirlendi.

Bir Küçük Gün Işığı İlk Bölüm 5 Eylül Pazartesi Atv’de

NGM Yapım tarafından Atv için hazırlanan ve yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden biri olan Bir Küçük Gün Işığı için artık geri sayım başladı. Yayın tarihi olarak 5 Eylül Pazartesi gününü belirleyen dizi seyirci tarafından merakla beklenmeye başlandı. Berk Oktay ve Seray Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri geçtiğimiz haftalarda İtalya’nın Blogna ve Venedik şehirlerinde başlamış ve ardından set İstanbul’a taşınmıştı. Emre Kabaşuk’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Özgür Evren Heptürk kaleme alıyor. Büyük bir aşk yaşadığı ve evlendiği eşini bir trafik kazasında kaybeden bir kadının bundan sonra hayatındaki sırları öğrenmeye başlaması ve bundan sonra hayatının tam anlamıyla alt üst olması ve değişmesinin hikayesinin anlatıldığı dizi bir kadın hikayesi olarak dikkat çekiyor.

Bir Küçük Gün Işığı Oyuncuları Kimler

Atv ekranlarında yeni başlayacak ve ilk bölümü 5 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelecek Bir Küçük Gün Işığı dizisi birbirinden ünlü isimleri aynı sette buluşturuyor. Dizide yer alan oyuncular arasında

  • Seray Kaya
  • Berk Oktay
  • Esra Dermancıoğlu
  • Tuğçe Açıkgöz
  • Şeyma Korkmaz Mete
  • Azra Aksu
  • Güneş Hayat
  • Yılmaz Bayraktar
  • Beran Kotan ve
  • Gizem Ünsal gibi isimler yer alıyor.
30-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar