Cezailer Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! İşte Dizinin Tanıtım Fragmanı

Cezailer Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! İşte Dizinin Tanıtım Fragmanı
Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu’nun başrollerini paylaştığı Cezailer dizisinin beklenen yayın tarihi açıklandı. Cezailer ne zaman? İşte Cezailer dizisinin tanıtım fragmanı

Yeni nesil video içerik platformu olan Gain’de yayınlanacak olan sıra dışı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken ‘Cezailer’ dizisinin çekimleri tamamlanmıştı. Most yapımın imzasını taşıdığı, daha önce Hayat Şarkısı, İkinci Bahar, Sıla, Elbet Bir Gün, Şeref Bey, Çoban Yıldızı, Kurşun ve Hayat Sırları dizilerinin yapımını üstlenen yapım şirketi üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz’un oturduğu, senaryosunu Murat Can Oğuz ve Ayberk Çınar kaleme alıyor. İnternet dizisi olarak ekranlara gelecek Cezailer dizisi dram türündeki konusu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Başrollerinde Rıza Kocaoğlu ve Yiğit Özşener’in rol aldığı dizide 1969 yılında ABD’de gerçekleştirilmiş Rosenhan Deneyi’nin, Türkiye’de tekrarlanmasıyla yaşananları konu alıyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin ilginç konusu ne anlatıyor? Cezailer dizisinin merakla beklenen yayın tarihide belli oldu. Dizinin ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. İşte Cezailer dizisinin yayın tarihi ve fragmanı…

Cezailer Dizisinin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu’nun başrollerini paylaştığı ‘Cezailer’ dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Konusuyla ilgi çeken dizinin fragmanı yayınlandıktan kısa sürede binlerce kez izlendi.


Akıl hastanesinde geçen konusu ve dizide Yiğit Özşener’in akıl hastası gibi rol yaparak hastaların arasına karışarak bir deney yapmak istemesi dizi severleri oldukça meraklandırdı.

Cezailer Dizi Afişi

Cezailer Dizisi 29 Eylül’de Gain’de!

Akıl hastanesinde cinayet işleyenlerin konulduğu koğuşta yaşanan olaylar anlatılacak Cezailer dizisinin yayın tarihi belli oldu. Cezailer 29 Eylül 2022’de Gain’de yayınlanmaya başlayacak.

Kariyeri için bilim tarihinin en sarsıcı deneylerinden olan ABD’de 1969 yılında gerçekleştirilmiş Rosenhan Deneyi’nin, Türkiye’de tekrarlanmasıyla yaşananları konu alıyor.

Bir psikiyatri kliniğinde izleyiciyi cezai ehliyeti olmayanları ağırlayan cezailer koğuşuna konuk edecek. Dizide şizofreni, kleptomani, manik depresyon ve Alzheimer hastaları ile dolu bir klinikte yaşananlar anlatılıyor. Cezailer dizisinde kendi gibi aklı başında yedi arkadaşıyla ülkenin dört bir yanındaki farklı psikiyatri hastanelerine yatıp doktorların kendilerini gerçekten hasta olanlardan ayırt edebilmelerini bekleyen David Rosenhan’ın sarsıcı deneyini Türkiye’de yinelemek isteyen psikiyatr Mert Güngel’in 2 hafta kalmak üzere girdiği hastanede mahsur kalmasıyla başından geçen olayları konu alıyor.

Dizi izleyiciye normal dediğimiz şeyin sınırları nerede başlıyor, nerede bitiyor? komedinin ve karanlığın iç içe olduğu hayatımızda klinik duvarlarının öte yanındaki hayata ne kadar uzak, ne kadar yakınız? Kendi kurguladığımız bir hikâye olabilir mi sarsılmaz sandığımız ‘gerçekliğimiz’? Bize karakterimiz mi yaptırıyor en kabul edilemez eylemlerimizi, yoksa tüm bunların sorumlusu yaşadıklarımız ve travmalarımız mı? Sorularını sorgulatıyor.

Cezailer dizisinin oyuncu kadrosunda, Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Esra Bezen Bilgin, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Ushan Çakır, Onur Ünsal, Şerif Erol, Cem Zeynel Kılıç ve Görkem Kesal rol alıyor.

Cezailer Dizisi Oyuncu ve Karakterleri

Rıza Kocaoğlu – Klinik Şefi Menderes

Yiğit Özşener – Psikiyatrist Dr. Mert Günel

Esra Bezen Bilgin – Psikiyatrist Dr. Gamze

Hayal Köseoğlu – Hemşire Simge

Hakan Karsak

Ushan Çakır

Onur Ünsal

Şerif Erol

 

Cem Zeynel Kılıç

Görkem Kesal

 






 

30-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar