Bir Peri Masalı 13. Bölüm (Final) İzle

Bir Peri Masalı 13. Bölüm (Final) İzle
Bir Peri Masalı final bölümünde bebekleri olacağını öğrenen Onur ve Zeynep çok sevinir Başlarına gelen kötü şeylerin sorumlusunu arayan ikili aileleriyle büyük bir yüzleşme yaşar

Fox Tv’nin sezona iddialı başlayan diziler arasında yer alan ve usta isimleri kadrosunda barındıran Bir Peri Masalı reytinglere yenik düştü. Genç bir kızın hayatını daha iyi yaşamak ve sosyeteye karışmak için verdiği mücadeleyi anlatan Bir peri masalı 13. Yeni bölümüyle finale hazırlanıyor. Olmadığı biri olmaya çalışan birinin hayatını yeniden yazmak istediği Bir Peri masalı 13. Son bölümde Bebekleri olacağını öğrenen Onur ve Zeynep, yaşadıkalrı kötü şeylerin sorumlusunu ararlar. Kendi ailesiyle büyük bir yüzleşme yaşayan Onur öğrendikleri karşısında şok olurken Zeynep kendi ailesiyle ilgili öğrendiği gerçek ne? Alina Boz ve Emir Tekin’in başrollerini paylaştığı Bir Peri Masalı 13. ve final bölümüne buradan ulaşabilirsiniz.

Bir Peri Masalı 13. Bölüm (Final) İzle

Yasak Elma dışında hiçbir dizisi 15 bölüm göremeyen ve dizi çöplüğüne dönen Fox Tv’nin bir iddialı dizisi daha final yapıyor. Kadroda usta oyunculara yer vermesine rağmne Türk halkının ilgilenmediği konularda ısrar eden Fox Tv bunu bedelini en çok dizi eskiten kanal olarak ödüyor. Sezon başında 9 dizi birden yayına sokmasına rağmen hiçbiri 15 bölüm bile göremeyen Fox Tv’nin reytinglerde ilk on içine dahi giremeyen romantik komedi dizisi Bir peri masalı 27 Aralık alı akşamı son kez ekrana geliyor.

 Onur ve Zeynep aileleriyle yüzleşiyor

Başrollerinde Alina Boz, Taro Emir Tekin, Hazal Filiz Küçükköse ve Nazan Kesal’in yer aldığı romantik komedi dizisi Bir Peri Masalı reytinglere yenik düşerek 13. bölümüyle final yapıyor. Dizinin heyecanla beklenen final bölümünde Bebekleri olacağını öğrenen Onur ve Zeynep, bu güzel habere çok sevinir. Hemen harekete geçen ikili başlarına gelen kötü şeylerin sorumlusunu aramaya başlar. Ailesiyle büyük bir yüzleşme yaşayan Zeynep önemli bir gerçeği öğrenir. Onur ise ailesiyle yüzleşme yaşar ve öğrendikleri karşısında şoke olur.

Reytingler yaprak dökümüne yol açıyor

İlk bölümü 28 Eylül Çarşamba akşamı Fox Tv’de izleyiciyle buluşan Bir peri masalı bir MedYapım imzasını taşıyor. Genç bir kızın sınıf atlamak ve daha iyi şartlarda yaşayabilmek için verdiği mücadelenin hikayesini anlatan dizi için büyük umut bağlayan Fox Tv yine umduğunu bulamadı. Uzmanlar Türk halkının değerleriyle bağdaşmayan yapımları uyarlama yoluyla ekrana taşıyan Fox Tv’nin bu ısrarından vazgeçmesini ve Türk toplumuna uygun dizler yapması gerektiğini söylüyor.

Bir Peri Masalı Oyuncuları Kimler?

Gözü her zaman yükseklerde olan ve bebek bakıcılığı yapan Zeynep’in bir gün hiç beklemediği bir anda eline geçen yüklü bir parayla hayatının en zor kararlarından birini vermesini ekrana getiren Bir Peri Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor.

Alina Boz

Taro Emir Tekin

Nazan Kesal

Mustafa Mert Koç

Hazal Filiz Küçükköse

Baran Bölükbaşı

Kadir Çermik

Şener Savaş

Okan Urun

Tülin Ece

Canan Atalay

Müfit Kayacan

26-12-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar