Fox TV'nin adı değişti: Now TV oldu!

Fox TV'nin adı değişti: Now TV oldu!
Türkiye'nin en çok izlenen televizyon kanallarından biri olan Fox TV'nin adı değişti, Now TV oldu. Peki Fox TV neden isim değiştirdi? Kanal teması değişecek mi? İşte detaylar!

Türkiye'nin en çok izlenen televizyon kanallarından biri olan Fox TV'nin adı Now TV olarak değişiyor. Kanalın takipçileri bu haberi büyük bir şaşkınlıkla karşılarken neden böyle bir değişikliğe gidildiği de en çok merak edilen soruların başında geliyor. Fox TV'nin isminin değişmesiyle birlikte kanalda ne gibi yenilikler olacak? Kanalın yayın teması değişecek mi? Fox TV neden isim değiştirdi? Bu ve benzer tüm merak edilen soruları bu makalede sizler için yanıtlayacağız…

FOX TV NEDEN İSİM DEĞİŞTİRDİ?

RTÜK üyesi İlhan Taşcı'nın paylaştığı habere göre, Disney grubu RTÜK'e Fox TV'nin isim ve logosunun Now TV olarak değiştirilmesi üzerine başvuruda bulunduğunu ve bu başvurunun RTÜK tarafından değerlendirilip onaylandığını duyurdu..

Bu önemli değişikliğin arkasındaki sebep, Disney grubunun FOX'u satın alırken isim hakkını belirli bir süreliğine almasıydı. Ancak bu süre dolunca, dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de sevilen kanalın adı değiştirildi. İlgiyle takip edilen FOX TV'nin, artık "Now TV" olarak anılacak olması, izleyiciler arasında merak ve heyecan yaratmış durumda. Bu adımın, kanalın içerik ve yönetiminde de nasıl bir etki yaratacağı ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

FOX TV'NİN YAYIN TEMASI DEĞİŞECEK Mİ?

Fox TV'nin "Now TV" olarak adlandırılması, izleyicilerin kafasında bir dizi soru işareti bıraktı. Özellikle kanalın benimsediği ulusal format ve yayın temasının değişip değişmeyeceği merak konusu oldu. Ancak elde edilen bilgilere göre, bu isim değişikliği ile birlikte Fox TV'nin yayın temasında herhangi bir değişiklik yaşanmayacak.

Gündüz kuşağı programları, haftalık dizileri ve haber bültenleriyle büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Fox TV, yeni ismi "Now TV" ile birlikte mevcut yayın formatını sürdürecek. Kanalın sevilen programları ve popüler dizileri, izleyicilere tanıdık bir içerik sunmaya devam edecek.

NOW TV FREKANS BİLGİLERİ

Now TV olarak yayın hayatına devam edecek kanalın kanalın frekanslarında herhangi bir değişiklik yapılmayacak. İzleyiciler, alıştıkları frekanslar üzerinden kanalı izlemeye devam edebilecekler.

FOX TV SD FREKANS

FREKANS: 12336
SR: 5520
POLARİZASYON: H-YATAY
FEC: 3/4

 

FOX TV HD FREKANS

FREKANS: 12328
SR: 6666
POLARİZASYON: H-YATAY
FEC: 2/3

27-01-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler