Bir Peri Masalı Dizisinin Fragmanı Yayınlandı

Bir Peri Masalı Dizisinin Fragmanı Yayınlandı
Fox Tv ekranlarında yeni yayın döneminde yayınlanacak olan ve şimdilerde fragmanıyla dikkatleri çeken Bir Peri Masalı dizisi yakında seyirciyle buluşacak.

Şu sıralar Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve yeni sezonda başlayacak diziler arasında en çok merak edilenlerden biri olan Bir Peri Masalı dizisinin fragmanı seyirci tarafından oldukça beğenildi. Medyapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda son dönemin başarılı oyuncularından Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in rol aldığı Bir Peri Masalı adlı dizinin yayınlanan fragmanı seyirciyi şimdiden heyecanlandırdı. Oldukça çarpıcı bir şekilde hazırlanan dizinin fragmanı sektörün önde gelenleri tarafından da beğenildi. Yakında ibaresiyle yayınlanmaya başlayan fragman herkesin aklından geçen ve ancak tam anlamıyla gerçekçi bir şekilde cevap veremediği bir sorunun cevabını veriyor. Yayın tarihi belli olmayan ancak en geç eylül ayının ikinci haftasında seyirciyle buluşması beklenen dizi Fox Tv’nin de büyük umut bağladığı yapımlar arasında yer alıyor.

Bir Peri Masalı Bomba Gibi Geliyor

Başrolünde Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in rol aldığı Bir Peri Masalı Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanıyor. Zengin olma hayali kuran bir bebek bakıcısının parayı bulduktan sonra değişen hayatını, sınıf atlamasını ve sınıflar arasındaki derin uçurumu, sevdiğiyle arasında yaşanılan sorunları anlatan Bir peri Masalı birbirinden ünlü isimlerden kurulu oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor. Yayınlanan ilk fragmanda bir çanta dolusu para bulan genç aşıkların bu parayı sahibine verme ya da vermeme tartışmaları sırasında geçirdikleri trafik kazası fragmanın ana temasını oluşturuyor. Oldukça etkili bir şekilde çekilen fragman seyirciyi yakalıyor ve aynı soruyu kendisine sormasını sağlıyor. Henüz yayın tarihi ve günü belli olmayan Bir Peri Masalı özellikle genç seyirci kitlesini etkileyecek gibi görünüyor.

Bir Peri Masalı Oyuncu Kadrosu

Yeni yayın döneminde ilk kez seyirciyle buluşacak olan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Medyapım imzalı Bir Peri Masalı dizisi birbirinden ünlü isimlerden kurulun oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekiyor. Bir aşk, dram ve gerilim dizisi olan Bir peri Masalı’nın oyuncu kadrosunda genç ve güzel oyuncu Alina Boz, son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan Tarık Emir Tekin başrol oynuyor. Dizinin diğer oyuncularını ise

·         Nazan Kesal

·         Hazal Filiz Küçükköse

·         Tülin Ece

·         Baran Bölükbaşı

·         Kadir Çermik ve

·         Müfit Kayacan oluşturuyor.

07-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar