Güzel Günler Dizisinin Erkek Başrol Oyuncusu Belli Oldu

Güzel Günler Dizisinin Erkek Başrol Oyuncusu Belli Oldu
TRT 1 ekranlarında yeni yayın döneminde yayınlanacak olan ve sıcak bir aile ve aşk hikayesini konu alan Güzel Günler dizisinin erkek başrol oyuncusu belli oldu.

Yeni yayın döneminde TRT 1 ekranlarında yayınlanacak ve şimdilerde çekimi başlayan yeni dizilerden Güzel Günler’in kadrosuna bomba bir isim daha katıldı. TMC Film tarafından hazırlanan ve yeni yayın döneminde TRT 1’in en büyük kozlarından olacak olan Aile konseptli dizide kadın başrol oyuncusu olarak genç ve güzel oyuncu Leyla Tanlar rol alıyor. Henüz dizinin erkek başrol oyuncusu ile anlaşılmadan dizi Van’da çekimlere başlamıştı. Dizinin çekimlerinin yakında İstanbul’a taşınacağı öğrenilirken bu arada dizide rol alacak erkek başrol oyuncusu ile de anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Yönetmen koltuğunda Osman Taşçı’nın oturduğu ve senaryosunu Selin Tunç’un kaleme aldığı Güzel Günler Dizisinin erkek başrol oyuncusu son olarak Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi dizisinde de rol alan son dönemin genç ve yakışıklı oyuncusu Burak Dakak oldu.

Burak Dakak Güzel Günler Dizisinde

TMC Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında yeni yayın döneminde yayınlanacak olan Güzel Günler Dizisinin merakla beklenen erkek başrol oyuncusu belli oldu. Uzun arayışlar sonunda dizide Leyla Tanlar ile birlikte son dönemin genç ve yetenekli oyuncularından biri olan Burak Dakak’la anlaşıldı. Genç oyuncunun çekimleri Van’da başlayan dizinin kadrosuna çok yakında katılacağı ve çekimlere başlayacağı öğrenildi. Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulağına fısıldanan ölümsüz aşkın ve bu aşkın arkasındaki sırların ve bu iki aşığı kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir hikayenin anlatılacağı Güzel Günler dizisi çok yakında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Güzel Günler Dizisi Oyuncu Kadrosu

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Güzel Günler dizisi yakında seyirciyle buluşacak. Sıcak bir aile hikayesinin ve aşkın anlatılacağı dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide Leyla Tanlar, Burak Dakak, Binnur Kaya, Zeynep çamcı, Ecem Erkek, Olgun Toker, Yıldıray şahinler, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Seray Gözler yer alıyor. Dizinin ana erkek oyuncusu Burak Dakak 8 Haziran 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen oyuncu bugüne kadar

·         Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi

·         Çukur

·         Gülperi

·         Diriliş Ertuğrul

·         Umuda Kelepçe Vurulmaz

·         Muhteşem Yüzyıl Kösem

·         Benim Adım Gültepe

·         Doğruluk Ekseni bulunmaktadır.

07-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar