Tolga Sarıtaş'ın Baba Dizisindeki Partneri Belli Oldu

Tolga Sarıtaş'ın Baba Dizisindeki Partneri Belli Oldu
Show Tv’nin büyük prodüksiyonlu dizisi Baba’nın başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş’ın partneri belli oldu. Güzel oyuncu Buse Meral dizide Tolga Sarıtaş’la aynı sahneyi paylaşacak.

Geçtiğimiz sezon ortalarında başlayan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı Baba dizisi her ne kadar reytinglerde umduğunu bulamasa da kanal tarafından ikinci sezon onayını almayı başarmış ve sezon arasına bu kararla girmişti. Ünlü oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer aldığı dizi dram ve aile türünde ele alınıyordu. İkinci sezon için çalışmalara başlayan Ay yapım dizinin yeni bölümleri için yakında sete çıkmayı planlıyor. Gökhan Horzum tarafından kaleme alınan Baba dizisinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak yer alırken dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin castında Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Özge Yağız, Hakan Kurtaş gibi oyuncular yer alırken ikinci sezonda Tolga Sarıtaş’a eşlik edecek oyuncu belli oldu.

Buse Meral Tolga Sarıtaş’a Partner Oldu

Ay yapım imzalı iddialı dizilerden biri olan ve ancak ilk sezonunda hayal kırıklığı yaratan Baba dizisi ikinci sezonuna yine iddialı hazırlanıyor. Bu sezon mutlaka reyting almak zorunda olan ve eğer ilk sezonundaki gibi bir hayal kırıklığı yaşatırsa erken finalle karşılaşacağını bilen dizi şimdiden yeni oyuncularla ve hikayelerle ikinci sezonuna hazırlanıyor. Gökhan Horzum tarafından kaleme alınan ve Show Tv’nin güçlü yapımlarından olan dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Özellikle seyircinin Tolga Sarıtaş’ın partnerinin kim olacağını merakla beklediği dizide bu merak sonunda cevabını buldu. Baba dizisinin ikinci sezonunda ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş’a son olarak Destan dizisinde rol alan genç ve güzel oyuncu Buse Meral’in eşlik edeceği öğrenildi. Buse Meral dizide Suzan karakterine hayat verecek. Çekimleri yakında başlayacak dizinin oyuncu kadrosuna ayrıca ünlü oyuncu Levent Ülgen ve Hazal Türesan da dahil oldu.

Baba Dizisi Konusu Ne?

Ay Yapım imzalı Baba adlı dizi Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekranlara gelecek dizi dram türünde ele alınıyor. Dizde, Bir Anadolu kasabasında yaşamını süren, Saruhanlı Ailesinin hayatı bir anda değişir. Aile dört bir yana dağılırken baba Saruhanlı ailesiyle çok ciddi bir imtihana girer. İlk sezonda beklenen reytingi alamayan dizinin ikinci sezonunda ne yapacağı merakla beklenmeye başlandı. Show Tv dizinin reytinglerine göre devam etmesine ya da final yapmasına karar verecek.

07-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar