Bir Yaz Dizisi’nin de ismi değişti

Bir Yaz Dizisi’nin de ismi değişti
Yaz dizileri isim değişiklikleriyle gündeme geliyor. Süslü Korkuluk, Kapımdaki Düşman dizilerinden sonra Bir Yaz Dizisi’nin de ismi değişti. İşte, Bir Yaz Dizisi’nin yeni adı…

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla kanallar yaz dizileri için hazırlıklarını hızlandırdı. Her yaz olduğu gibi bu yaz da ekran renkli yaz dizileriyle şenlenecek. İlayda Alişan ve Burak Yörük'ü başrolde buluşturan Bir Yaz Dizisi de bunlardan biri. Kanal D'de yayınlanacak Bir Yaz Dizisi'nin çekimlerine de başlandı. Bir Yaz Dizisi ile ilgili isim değişikliği ise son gelen haberler arasında. Yayına hazırlanan birçok dizide isim değişikliği yaşanıyor. Süslü Korkuluk, Kapımdaki Düşman, Kusursuz Kiracı dizilerinden sonra Bir Yaz Dizisi'nin de adı değişti. Diziyi heyecanla bekleyenler ise Bir Yaz Dizisi'nin yeni adını merak ediyor.

Bir Yaz Dizisi'nin yeni adı ne oldu?

Kanal D'nin uzun süre sonra iç yapımlarını hareketlendirdiği proje Bir Yaz Dizisi olarak tanıtılmıştı. İlayda Alişan ile Burak Yörük'ün başrolde olduğu Bir Yaz Dizisi'nin adı değişti. Yaza iddialı girmeye hazırlanan Bir Yaz Dizisi'nin yeni adı 'Seversin' oldu. Serdar Gözelekli'nin yönetmen koltuğunda olduğu Seversin dizisinden ilk görüntüler de gelmeye başladı. İlayda Alişan ile Burak Yörük'ün yer aldığı kısa tanıtım sosyal medyada ilgi gördü. Hazırlıkları devam eden Seversin dizisinin oyuncu kadrosunda İlayda Alişan, Burak Yörük, Zeynep Kankonde, Hazal Benli, Ceren Taşçı, İlkin Tüfekçi, Halil İbrahim Kurum gibi isimler yer alıyor.

Seversin dizisinin konusu nedir?

Yaz sezonu için hazırlanan Kanal D'nin yeni dizisi Seversin için çekimlere başlandı. Oyuncuların dünyasını ekrana taşıyacak Seversin dizisinde Burak Yörük genç bir oyuncuyu canlandıracak. Seversin'de İlayda Alişan ise oyuncu olma hayalleri kuran bir genç kız olarak projede yer alacak. Barış Erdoğan ve İlker Aslan'ın senaryosunu yazdığı Seversin dizisinin Ramazan Bayramı'nın ardından ekrana gelmesi planlanıyor. Kanal D'nin uzun süre sonra aktifleştirdiği Kanal D İç Yapımlar Birimi'nin ilk projesi bu açıdan da merak edilen dizilerden biri olamaya şimdiden başladı. Bir Yaz Dizisi adıyla ortaya çıkan proje yeni adı Seversin'le yaz aylarında ekranda olacak.

14-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar