İyilik Dizisinin Fragmanı Yayınlandı

İyilik Dizisinin Fragmanı Yayınlandı
Fox Tv’nin yeni dizisi İyilik yayına hazır. Dizinin ilk fragmanı Fox Tv ekranlarında yakında ibaresiyle yayınlanmaya başlandı.

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Medyapım tarafından hazırlanan yeni bir dizi daha ekranlara gelmek için gün saymaya başladı. Bu sezon ekrana getirdiği dizilerde büyük hayal kırıklıkları yaşayan ve bir diziyi final yaptırırken yeni diziyi ekrana getiren Fox Tv’de yeni bir dizi daha başlıyor. Daha önce adı kapımdaki Düşman olarak lanse edilen ve son anda İyilik olarak değiştirilen dizinin ilk tanıtımı bugün Fox Tv ekranlarında yayınlandı. Başrolünde İsmail demirci ve Hatice Şendil’in yer aldığı dizinin tam yayın tarihi henüz belli olmadı. Halen çekimleri devam eden dizinin ilk tanıtımı “yakında” ibaresiyle yayınlanmaya başlandı. Murat Öztürk tarafından yönetilen dizinin mayıs ayı sonu haziran ayı başı gibi ekrana gelmesi bekleniyor.

İyilik Yakında Fox Tv’de

Medyapım tarafından hazırlanan ve Murat Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu aşk ve aldatma üzerine kurulu hikayesiyle dikkatleri çeken İyilik Dizisinin ilk tanıtımı yakında ibaresiyle Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Fragmanda İsmail Demirci (Doruk) ve Hatice Şendil (Ceyda) birbiriyle evli ve iki çocuğu olan mutlu bir ailedir. Ancak çiftin evlerinin tam karşısına bir kiracı taşınır. Damla’nın (Sera Kutlubey) bu eve taşınmasıyla Doruk ve Ceyda’nın hayatlarında pek çok şey değişecektir. Yayınlanan fragmanda Doruk’un Damla’nın evine gitmesi ve onunla daha önceden tanıştığı ve birlikte olduğunun anlaşılması fragmanda verilen en büyük gizem olarak görülüyor. Dizinin tam yayın tarihi henüz belli olmamakla birlikte çok kısa zamanda seyirciyle buluşması bekleniyor.

İyilik

Medyapım tarafından hazırlanan yeni dizi iyilik aşk ve aldatma üzerine kurulu bir dizi. Oyuncu kadrosunda İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş’ın yer aldığı dizinin yaz sezonu boyunca devam etmesi ve reytinginin durumuna göre yeni sezonda da ekranda kalması planlanıyor. Zengin bir aile olan Ceyda ve Doruk çiftinin mutlu bir evlilikleri ve hayatları varken bir anda aralarına Damla’nın girmesiyle her şeyin ters yüz olması dizinin ana konusunu oluşturuyor. Ceyda eşinin Damla ile bir ilişkisi olduğunu öğrenince tam anlamıyla yıkılıyor ancak iki çocuğu olan Ceyda ve Doruk için hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Dizide Sera Kutlubey’in canlandırdığı Damla karakteri ise kilit bir rolde bulunuyor.

15-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar