Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?
İstanbul bu sefer de başrollerini Özgü Namal ve Özcan deniz’in oynadığı drama tarzındaki duygusal aile dizisinin Fox TV’de yayına başlamasına çok az bir zaman kaldı

Kızıl Goncalar dizisi hangi kanalda ekranlara merhaba diyecek? Kızıl Goncalar dizisinin başrolünde yer alan oyuncular kimler? Dizinin başrolünde oynayan iki ismin kesime noktası ne? Dizinin ne zaman sete çıkması düşünülüyor? Usta Gazeteci Sina Koloğlu’nun dizi ile ilgili düşünceleri ne? Kızıl Goncalar dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar...

Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Doğu Anadolu’dan İstanbul’a gelen bir annenin ayakta kalma ve hayata tutunma gayretinin anlatıldığı Kızıl Goncalar dizisi İstanbul’da çekilecek. Tarihi ve kültürel kimliği ile yabancı yapımcıların dahi çokça ilgi gösterdiği İstanbul bu sefer de başrollerini Özgü Namal ve Özcan deniz’in oynadığı drama tarzındaki duygusal aile dizisinin Fox TV’de yayına başlamasına çok az bir zaman kaldı. 15 Ekimde sete çıkması düşünülen Kızıl Goncalar dizisinin Kasım Ayı içinde Fox Tv ekranlarında izleyici ile beraber olması bekleniyor.

Şerif Erol’da oyuncu kadrosuna dahil oldu

Ünlü gazeteci Sina Koloğlu’nun tabiri ile çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile ekranlara gelmeye başlayacak olan Kızıl Goncalar dizisinde rol alacak oyunculardan bazıları şunlar ; “ Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Hazal Türesan, Mert Turak, Şerif Erol. Ve bu kadroya daha yeni oyuncular da dahil olacak. Koloğlu’nun sosyal medya hesabından dizi ile ilgili yapmış olduğu paylaşım şu şekilde ; “Kuşkusuz Özgü Namal'ın uzun bir aradan sonra ekrana geri dönmesi diziyi daha da merak edilir kılıyor. Ötesinde Gold Film, güçlü bir ekip kurarak diziyi Namal'ın ve onun başrolü paylaşacağı Özcan Deniz ile sınırlı tutmama niyetini gösteriyor.Mert Yazıcıoğlu, Hazal Türesan, Mert Turak ve Şerif Erol ekibe yeni katılan isimler. Daha da devamı gelecek bilgisini aldım. Dizi 15 ekimde sete çıkıyor. Kasım ayında Fox'ta yayında olacak."

Özgü Namal temizlikçi Meryem rolünde

Dizide eşinin vefatı sonrası üzüntülü ve acı günler geçiren ünlü oyuncu Özgü Namal eve gelen temzlikçi Meryem rolünde. Özcan Deniz de yine uzun bir aradan sonra Doktor Leven karakteri ile Kızıl Goncalar dizi kadrosunda. Meryem ile Levent farklı dünyaların insanları. İkisinin kesiştikleri nokta ise ikisininde geçmişlerinden gelen gizemde saklı.

19-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler