Bir Zamanlar Çukurova 47. Bölüm İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 47. Bölüm İzle!
Bir zamanlar Çukurova 47. Bölüm İzle; 5 Aralık Perşembe akşamı 47. Bölümüyle ekrana gelen Bir zamanlar Çukurova 47. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir zamanlar Çukurova 47. Bölüm İzle; Vahide Perçin, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 5 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’da Atv’de ekrana geliyor. İkinci sezonunda olan ve başladığı günden itibaren seyirci tarafından beğenilen ve ilgiyle izlenen Bir Zamanlar Çukurova’da son bölümlerde işler iyice karışmıştı. Yılmaz’ın Züleyha ile olan aşkının artık ikiliyi iyice zora soktuğu ve Müjgan’ın bu aşk karşısında Yılmaz’ı kaybetmemek için uğraştığı dizide öbür taraftan Hünkar Hanım ile geçmiş aşkı Fekeli ‘nin birbirine daha yakın davranmasına yol açmıştı. İki aile arasındaki kavganın ise tavan yaptığı Bir Zamanlar Çukurova’nın 47. Son bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Atv’nin Perşembe akşamlarının en çok seyredilen dizisi Bir zamanlar Çukurova bu akşam 47. Bölümüyle ekrana geldi. Son olarak iki aile arasında meydana gelen olayların ve özellikle Demir ile Yılmaz arasında yaşananların bütün Çukurova’da dillere düşmesi üzerine Fekeli yumruğunu masaya vurmuş ve olaylara el koymaya karar vermişti. Fekeli’nin artık daha fazla dayanamadığı ve yıllar önce aşık olduğu ve hala unutamadığı Hünkar Hanım’a açılması ve ona aşkını ilan etmesi 47. Bölüme damga vuruyor. Aynı şekilde Yılmaz ile Züleyha arasında da beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 47. Bölüm Özeti!

Şermin’in Hünkar’dan intikam almak için resimlerini çektiği Hünkar ve Fekeli’nin fotoğrafları bütün Adana Bölgesinde gazetelerde yer alır. Bütün bölgede ve iki aile arasında yer yerinden oynamıştır. Şermin’in intikam almak için Hünkar’ıın itibarını yok etmeye çalışması Fekeli’yi adeta delirtiyor ve bunu yapanı bulmak için çalışmalara başlıyor. Öbür taraftan bölüme damga vuracak sözünü ediyor ve tüm hastane ve iki ailenin bireyleri önünde Hünkar’a 40 yıl gecikmiş sorusunu soruyor. “Benimle Evlenir misi?”

Hünkar ve Fekeli ve cephesinde bunlar yaşanırken gazetedeki haberleri gören Demir adeta delirmiştir ve annesinden vazgeçme noktasına gelmiştir. Yılmaz ise bu durumu zafer olarak görür. Demir ve Yılmaz’ın kendi aşkları için yaptıkları mücadele gerçek aşkı görmelerini engelleyecek hale gelmiştir. Züleyha ise bir türlü tamir edilmeyen otomobille yine yolda kalmıştır.

Yılmaz yine aşık olduğu kadına yardım eder ve Züleyha ile Adnan’ı arabasına alır. Bunları duyan Demir çıldırır. Ancak yaşananlar bu olayı gölgede bırakacaktır. Çetin’e olan ilgisinden vazgeçmeyen Fadik yalan Çetin’in Gülten’e olan ilgisini bilse de kendi aşkından vazgeçmez ancak bu aşk başına büyük bela olur.

Bir Zamanlar Çukurova 47. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

05-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar