TLC izleyicilerine müjde işte yeni programınız: Ufak Tefek Lüksler

TLC izleyicilerine müjde işte yeni programınız: Ufak Tefek Lüksler
Farklı içerikler arayanlar için TLC'de yepyeni bir program başladı. TLC izleyicilerine müjde işte yeni programınız: Ufak Tefek Lüksler

Sıradan programlardan sıkılan ve yeniliklere açık olan izleyicilere müjde! TLC ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Lüksler, tam aradığınız türden bir program. Dolu dolu içerikleriyle seyircisini farklı programlarla buluşturan TLC'de Aralık ayı itibariyle yeni bir pprogram başladı. İlk bölümüü 2 Aralık'ta yayınlanan Ufak Tefek Lüksler programı izleyiciden tam not alan programlar arasında yerini aldı. Küçük evleri tercih eden ve lüksten de vazgeçmeyenleri ekrana bağlayacak program hafta içi hergün saat 19:00'da TLC ekranlarında.

TLC'de hayal gücünün sınırları zorlanıyor

Ekranda alternatif programlar arayanlar için vazgeçilmez bir kanal olan TLC'nin yeni programı Ufak Tefek Lüksler'de tam olarak bu ihtiyacı karşılayacak türden. Macerasever ve yeniliklere açık olan bireylerin severek izleyeceği programda küçük alanlarda hayal gücünün sınırları zorlanarak birbirinden güzel tasarımların ortaya çıkış serüveni yer alıyor. Küçük evlerle ya da ufak bir karavanla yollara düşmek isteyen ve hayallerini gerçekleştirmek isteyenlerin yardımına koşan Spiess ailesi muhteşem tasarımlarıyla lüks ve konforu biraraya getiriyor.

TLC Ufak Tefek Lüksler bağımlılık yapacak

Farklı ve ilginç tasarımlarla muhteşem alanlara oluşturan ekip, her bölümde yeni bir tasrımla izleyicilerin hayranlığını kazanıyor. 2 Aralık'ta başlyan programın ilk 4 bölümü yayınlandı ve hayranlık uyandıran tasarımlar izleyicilerde bağımlılık oluşturdu. Kardeşler ve onların eşlerinden oluşan Spiess ailesi müşterilerin istekleri doğrultusunda onlar için harika tasarımlar üretiyor. Spiess ailesi çok küçük alanlarda kullanışlı, konforlu ve lüks tasarımlar sunan aile muhteşem bir ekip çalışmasıyla müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Her bölümde yeni bir küçük ev

TLC'de 2 Aralık 2019'da yayınlanan ilk programda 13 metrekarelik bir alanda müşterilerinin istekleri doğrultusunda oldukça kullanışlı bir yaşam alanı oluşturan ekip şimdiye kadar ki en küçük alan tasarımlarını gerçekleştirdi. Oldukça başarılı bir sonuca ulaşan ekip program  süresince de izleyicelere inanılmaz güzel dakikalar yaşattı. Küçük ve taşınabilir evler yapan ekip her bölümde yeni bir ev tasarımıyla izleyici karşısına çıkıyor. Zor fakat zevkli bir iş yapan ekibin tasarım maceralarını kaçırmamak için onları takip etmelisiniz. Bilinen tasarım ve yenileme programlarının aksine oldukça eğlenceli ve inovatif  fikirler sunan programın mübtelası olacaksınız.

06-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar