Bir Zamanlar Çukurova 50. Bölüm İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 50. Bölüm İzle!
Bir Zamanlar Çukurova 50. Bölüm İzle; 26 Aralık Perşembe 50. Bölümüyle ekrana gelen Bir zamanlar Çukurova Dizisi'nin 50. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir Zamanlar Çukurova 50. Bölüm İzle; Atv ekranlarında son iki sezondur ekrana gelen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova tüm heyecanıyla devam ediyor. Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'ın rol aldığı ve Adana'da çekilen Bir Zamanlar Çukurova yayınlandığı Perşembe akşamları aldığı yüksek reytingle dikkatleri çekiyor. Son bölümlerine özellikle Fekeli ve Hünkar Hanım arasındaki yakınlaşmanın damga vurduğu dizinin son bölümünde ise Züleyha, Yılmaz, Müjgan ve Demir arasındaki gerilim son safhasına ulaştı. Müjgan'ın  Yılmaz ile endişelerinin her geçen saniye arttığı dizi Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümünütek parça izlemek için detaylar haberimizde!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Atv ekranlarının en başarılı yapımlarından biri olan ve iki sezondur aldığı yüksek reytinglerle Perşembe akşamlarına damgasını vuran Bir zamanlar Çukurova'da heyecan ve merak bir an bile durmuyor. Evlenme teklif ettiği Hünkar Hanım'la nikahları kıyılamayan Fekeli bu durumu bir süreliğine unutmuş gibidirler. Züleyha ve Müjgan ise Yılmaz için mücadeleye başlamak üzeredirler. 

Bir Zamanlar Çukurova 50 Bölüm Özeti!

Bir Zamanlar Çukurova 50 bölümünde seyirci büyük bir heyecan içine giriyor. Kıyılamayan nikahlarını mecburen unutmak zorunda kalan Fekeli ve Hünkar Hanım bu durumu sinelerine çekmek zorunda kalırlar. Müjgan ise hastanede Sebahettin ile Züleyha'nın dertleşmesi sırasında Adnan'ın Yılmaz'ın oğlu olduğunu öğrenir. Bu durum karşısında şok yaşayan Müjgan Züleyha'ya istemeden de olsa kötü davranmaya başlar. Bu arada Çukurova bölgesinde çok büyük bir sulama projesi vardır ve Demir bu işi almak istemektedir. Ancak son anda bu büyük iş Şermin ve Hatip'in getirdiğiçok önemli bilgi sayesinde Yılmaz ve Fekeli tarafından alınır. Demir ve annesi Hünkar arasında mecburen de olsa bir işbirliği yaşanmaya başlarken Şermin Yaman Holding'in kuruluş yıldönümünde olay çıkarmak isteyecektir. 

Öbür taraftan Müjgan öğrendiği büyük sırlarla yaşamaya çalışmaktadır ama vücudu bu duruma daha fazla dayanamaz ve bebeğini düşürme riskiyle karşı karşıya kalır. Müjgan bebeğini kaybetmek üzeredir. 

Bir Zamanlar Çukurova 50. Bölümünü tek parça izlemek ve dizi hakkındaki gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com. adresini takip edebilirsiniz. 

26-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar