Afili Aşk'ın Kerem'i Çağlar Ertuğrul'dan dikkat çeken tepki paylaşımı!

Afili Aşk'ın Kerem'i Çağlar Ertuğrul'dan dikkat çeken tepki paylaşımı!
Afili Aşk isimli romantik komedi dizisinde başrolü üstlenen Çağlar Ertuğrul Kanal İstanbul projesine tepki gösterdi. Oyuncu, kendisine 'Siyaset yapma' diyenlere ne cevap verdi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinin Kerem'i Çağlar Ertuğrul geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden paylaştığı yazıyla konuşuldu. Ülke gündemine oturan Kanal İstanbul projesi hakkında görüş belirten oyuncu “Kanal projesine harcanacak para ülke genelinde yenilenebilir enerjiye harcansa daha iyi olmaz mi mesela? Hem çevreci yatırım olur hem de yabancı enerji kaynaklarına muhtaçlık kalkar.'' dedi. Bunun üstüne ''Siyasete oyunculuğun bittiği zaman atılırsın.'' yorumunu yapan bir kullanıcıya oyuncu Çağlar Ertuğrul ne cevap verdi?

Oyuncuların ve sanatçıların siyaset hakkında konuşmaması gerektiğine inanan bir kesime rağmen ülkesi için hayal kurabileceğini söyleyen Ertuğrul, ''Kendimce bir yatırım hayalimden bahsediyorum. Türkiye'nin kendisine ait doğal enerji kaynaklarını yaratması hayalimden!'' tweetini paylaştı ve sonra ekledi; ''İnsanlar fikirlerini özgürce paylaşsın, isteyen istediğini takip etsin diye bir siteye kaydoluyorsun ‘fikrini kendine sakla’ diye mesaj geliyor internet büyük nimet cidden.”

ÇAĞLAR ERTUĞRUL'UN YERLİ OTOMOBİL HAKKINDAKİ YORUMU

Fikirlerini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan oyuncu ''Yerli otomobil üretmek yerine dünyanın yönünü elektrikli arabalara çevirdiği dönemde şarj istasyonu alt yapısını ve toplu taşımayı geliştirmek daha kalıcı ve çevreci bir proje olur sanki” diyerek tavsiyede bulundu. 

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

5 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Çağlar Ertuğrul, Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezundur. Daha sonra oyunculuk eğitimi almış ve Benim İçin Üzülme dizisiyle televizyon ekranlarında yer almaya başlamıştır. Çeşitli dizilerde yer alan oyuncu Dağ ve Dağ 2 filmleriyle beyazperdede yer almış ve adından söz ettirmiştir. Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde yer almış Mahir Günşiray, Nazan Kesal, Deniz Baysal ve Tolga Güleç gibi isimlerle başrolü paylaşmıştır. Son olarak Ailecek Şaşkınız ve Yanımda Kal filmlerinde oynayan oyuncu şimdi ise Kanal D ekranlarının romantik komedi dizisi Afili Aşk'ta Kerem karakterini canlandırmaktadır. 

27-12-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar