Bir Zamanlar Çukurova 56. Bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 56. Bölüm izle!
Tüm Çukurova'nın katıldığı bir organizasyonda sahneye çıkan Fekeli, söyledikleriyle Behice'yi mutlu ederken Hünkar'ı şoka sokar. Acaba Fekeli organizasyonda ne söyleyecek?

Atv'nin perşembe akşamlarına damga vuran fenomen dizi Bir Zamanlar Çukurova 56. bölümüyle izleyicisine kavuşuyor. Fekeli, Yılmaz'ın yaptığı uluslararası anlaşmanın yol açtığı çapraşık işlerle uğraşmaktadır. Diğer yandan kalp krizi sonucu hayatı sorgulamakta ve kararlarını gözden geçirmektedir. Fekeli'yi yalnız bırakmamak için konağa yerleşen Behice evin sahibi gibi davranır. Bu tutum ve davranışa konaktakler nasıl bir tepki verecek? Tüm Çukurova'nın katıldığı bir organizasyonda sahneye çıkan Fekeli, söyledikleriyle Behice'yi mutlu ederken Hünkar'ı şoka sokar. Acaba organizasyonda ne söyleyecek? Hepsi ve daha fazlası 20 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak Bir Zamanlar Çukurova 56. bölümde. Şimdi detaylar

Bir Zamanlar Çukurova 56. Bölüm izle!

Fekeli geçirdiği kalp krizinin ardından geçmişin muhaebesini yaparken bir yandan da hayatı sorgulamaktadır. Yılmaz'ın yaptığı uluslararası anlaşma onu yormakta ve tüm zamanını almaktadır. Bunu fırsat bilen Behice bir karara varır. Artık yeri Fekeli'in yeridir. Konağa iyice yerleşir ve sanki kırk yıldır orada yaşıyormuş gibi davranır. Koaktakiler bu tava sinirlense de şimdilik sesleri çıkmaz.

Fekeli ne söyleyecek?

Bu arada Yılmaz'ı telefon onuşmasına şahit olan Müjgan, konuşmayı kaydder. Böylece şüphelernin kuruntu olduğunu söyleyenlere karşı elinde artık bir delili vardır. Savcı Jülide, Ercüment doyasını yeniden açarken Sabahattin tarafından uyarılır. Konağa gelen misafir bazı olayların içyüzünü ortaya çıkarıken Ercüment'in ölümü iki aileyi yeniden bir araya getirir. Bu sırada bir organizasyon tertiplenir ve Fekeli sahneye çıkarak bir şeyler söyler. Söyledikleri Behice'yi mutlu ederken Hünkar'ı şaşkınlığa uğratır. Zaten kalp krizi Hünkar ile Behice'nin arasını germişken bu olay işin tuzu biberi olur. Eşinin Demir ile konuştuğunu gören Yılmaz için sabredecek bir şey kalmamıştır. Sabahattin, Jülide'yi inandırabilecek mi? Züleyha neden endişelenip drmaktayken Saniye'nin gözyaşları dinebilecek mi? Tüm soruların cevabı Bir Zamanlar Çukurova 56. bölümünde Atv ekranlarında. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm özeti

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın ve Kerem Alışık'ın görev yaptığı Bir Zamanalr Çukurova'da çelişkiler, mücadele ve vazgeçemeyişler devam ediyor. Tüm olanlara rağmen Müjgan, Yılmaz'ı bırakmaya niyeti yoktur. Yılmaz ise Demir'in intikam arayışına karşın Züleyha'dan vazgeçmez. Fekeli'nin kalp krizi geçirmesi, Behice ile Hünkar'ı birbirine düşürürken eşinin, Demir ile konuştuğunu öğrenen Yılmaz, iyice delirir. Yılmaz'ın Züleyha ile görüşmesi Müjgan'ı tedirgin eder. Züleyha'nın mutsuz olmasına ses çıkarmayan Hünkar ise yaptıklarından pişman olmuştur ancak gerçeği söyleyecek gücü kendisinde bulamaz.

Fekeli ölümden döndü

Son anda hastaneye yetiştirilen Fekeli, krizi atlatır ancak birkaç gün hastanede kalır. Üstelik Haminne de hastaneye kaldırılmış ve iki aile hastane koridorlarında burun buruna gelmiştir. Fekeli'yi ziyaret eden Hünkar fırsattan istifade içindekileri dökerken Behice'ye yakalanır. Hastaneden taburcu olup evine gelen Fekeli ile ilglenme işini Behice gönüllü olarak üstlenir.Fekeli ise Hünkar ile eskiden buluştuğu yere giderek olan bitenin muhasebesini yaparlar.

20-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar