Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol diziden ayrıldı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol diziden ayrıldı!
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde herkesi şaşırtan bir ayrılık yaşandı. ATV'den ekrana gelen dizinin başrol oyuncusu Vahide Perçin diziden ayrılıyor.

ATV'den ekrana gelen ve Tims&B Productions imzası taşıyan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük şaşkınlık yaratan bir ayrılık yaşandı. Dizideki başrollerden biri olan Vahide Perçin, diziye veda eden isim oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'da Vahide Perçin ayrılıyor

Büyük ilgiyle izlenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman karakterini canlandıran Vahide Perçin, 8 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek 67. bölümde de yer alacak. Vahide Perçin'in hangi bölümde diziye veda edeceği bilinmiyor. Deneyimli oyuncu birkaç bölümün ardından 2 yıldır rol aldığı diziye veda edecek. 

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin gelecek bölüm fragmanında Yılmaz'ı aynı masada oturduğu Hünkar Yaman'a silah çekerken görüyoruz. Vahide Perçin'in karakterinin hikayesinin nasıl bir şekilde sona ereceği merak ediliyor. Geçmişte yaptıklarına dair büyük pişmanlık duyan Hünkar Hanım, kendisinden beklenmeyen şeyleri yapmaya devam ediyor. Hünkar, Yılmaz ve Züleyha'ya bugüne dek yaptıklarını telafi edebilmek için yardım etmeye karar verir. Ancak Yılmaz bugüne dek kendisine hayatı dar eden bu kadının şimdi neden kendilerine yardım ettiğine anlam veremez ve ona inanmaz.

03-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar