Ünlü Çiftten Bebek Müjdesi!

Ünlü Çiftten Bebek Müjdesi!
Müzik ve dizi dünyasının ünlü çifti Can Bonomo ve Öykü Karayel Çiftinden yakınlarına ve sevenlerine bebek müjdesi geldi. Öykü Karayel’in 1,5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Ünlüler dünyası son zamanlarda peş peşe gelen bebek haberleriyle gündemde ilk sıralara yerleşiyor. Geçtiğimiz bir yıl içinde pek çok ünlünün bebeği dünyaya merhaba derken pek çoğu da bebeklerini kucaklarlına alabilmek için gün sayıyorlar. Evliliklerini bebekle taçlandırarak tam bir aile olmak için çalışan çiftler bu mutluluğu yakınlarıyla ve sevenleriyle paylaşarak mutluluğun çoğalmasını sağlıyorlar. Bebek bekleyen evli çiftler kervanına yine bir ünlü çift daha dahil oldu. Müzik dünyasının sevilen ismi Can Bonomo ile eşi oyuncu dünyasının güzel ve parlayan yıldızı Öykü Karayel’in bir bebek bekledikleri ortaya çıktı. Haberin duyulmasıyla sevdiklerinden binlerce tebrik mesajı alan çift bir anda magazin dünyasında gündem oldu. İşte haberin detayları!

Can Bonomo & Öykü Karayel!

İki yıl önce evlenen Can Bonomo ve Öykü Karayel çiftinden yakınlarını ve sevenlerini mutlu eden bir haber geldi. İki yıl önce 2018 tarihinde evlenen Karayel ve Bonomo çifti mutlu birlikteliklerine ilk adımlarını atmışlardı. Düğünlerini yaz aylarında Çeşme’de yapan ve çift mutluluklarıyla dikkatleri çekerken sık sık karşılaştıkları ne zaman bebek gelecek sorusuna da muhatap olmaya başlamışlardı. Özellikle Öykü Karayel bunun bir zamanı olmadığını vurgulasa da bu sorular çiftin gündeminden hiç düşmemişti. Sonunda herkesin beklediği bu sorunun cevabı belli oldu. Öykü Karayel ve Can Bonomo Çiftinin bebek bekledikleri ortaya çıktı.

Çifti Bebek Heyecanı Sardı!

İki yıl önce 11Temmuz 2018 tarihinde Çeşme’de evlenen Can Bonomo ve Öykü Karayel Çiftinin bebek bekledikleri ortaya çıktı. Öykü Karayel’in 1,5 aylık hamile olduğu magazin basınında ve sosyal medyada gündemde yer alırken çift bu konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Bebek soruları sorulduğunda Oyuncu Öykü Karayel daha önce verdiği cevaplarda “bu tür şeylerin doğal saati var. Asla aşırı evlenmek isteyen ya da evlenmem diyen biri olmadım. Can’la karşılaşınca her şey doğru gelmeye başladı” ifadelerini kullanmıştı. Şimdilerde 1,5 aylık hamile olan ve bebek heyecanı yaşamaya başlayan Öykü Karayel’in annelikle ilgili düşünceleri de merak edilir oldu. Bizde Can Bonomo ve Öykü Karayel çiftini tebrik ediyor ve dünyaya gelecek bebeklerinin sağlıklı olmasını diliyoruz.

04-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar