Can Yaman'ın orta parmak işareti Yunanlıları çıldırttı

Can Yaman'ın orta parmak işareti Yunanlıları çıldırttı
Başarılı oyuncu Can Yaman, yaptığı orta parmak hareketi ile Yunanlıları çok kızdırdı. İşte Can Yaman'ın ilginç fotoğrafı.

En son Star TV kanalında yayınlanan Erkenci Kuş dizisi ile ekranlara gelen Can Yaman Yunanistan bayrağı önünde çekildiği fotoğrafta yaptığı orta parmak hareketi ile herkesi şaşkına çevirdi. '2019 yılının en çok beğenilen erkek oyuncusu' seçilen Can Yaman Yunanistan'a gitmiş ve büyük bir ilgi ile karşılanmıştı. Ancak daha sonra yayılan bir fotoğraf herkesi özellikle Yunanlıları şaşkına çevirmişti. Başarılı oyuncu gittiği ülkede Yunanistan bayrağının önünde fotoğraf çekilirken orta parmak işareti yapmıştı.


Snob Magazin'inin haberine göre, Skaı kanalında yayınlanan bir talk Show programında Can Yaman'ın Akropolis ziyaretinde çekildiği fotoğrafta orta parmak işareti yaptığı iddia edildi. Herkesi oldukça şaşırtan Can Yaman'ın böyle bir şey yapmayacağı düşünülmelkte. Henüz yakışıklı oyuncu Can Yaman' dan bir açıklama gelmedi ancak bu fotoğrafın photoshop olabileceği konusunda iddialarda var.


Yunanistan'a gittiği andan itibaren büyük bir ilgiyle karşılanan Can Yaman, Türkiye'ye dönene dek hep sevgi gösterileri ile Yunanistan seyahatini gerçekleştirmişti. Ancak bu fotoğrafı gören Yunan basını Can Yaman'a isyan etti. Yayılan iddialar arasında da geçtiğimiz günlerde Yunanlı bir modelin Türk bayrağı önünde orta parmak işareti yaparak çekildiği fotoğrafa karşılık verebileceği de var.


Ardından Can Yaman, katıldığı bir programda o anda gözlüğünü düzelttiğini ve fotoğrafın anlık çekildiğini ifade ederken, böyle birşeyi yapmamı nasıl beklersiniz diye de sitem etti.

Can Yaman kimdir?

8 Kasım 1989 yılında dünyaya gelen Can Yaman, İstanbul doğumludur. Aslen Yugoslav kökenli olan başarılı oyuncu Can Yaman, eğitimini İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümünde tamamlamıştır. Avukatlık yaptığı esnada hobi olarak oyunculuk ile ilgilenmeye başlayan Can Yaman, bir süre oyunculuk dersleri almıştır. İlk olarak 2014 yılında Gönül İşleri dizisi ile ekranlara gelmeye başlayan Can Yaman, kısa sürede ekranların sevilen yüzü olmayı başardı. En son Star Tv kanalında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde rol alarak başarısını bir kez daha kanıtlamıştır.

2018 – Erkenci Kuş (Can Divit)
2017 – Dolunay (Ferit)
2016 – Hangimiz Sevmedk (Tarık)
2015 – İnadına Aşk (Yalın Aras) 
2014 – Gönül İşleri (Bedri)

27-09-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar