Eser Yenenler Show yeni sezon tanıtımı yayınlandı

Eser Yenenler Show yeni sezon tanıtımı yayınlandı
Eser Yenenler Show’un 2. Sezonuna başlayacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Seyircinin beklediği Eser Yenenler Show yeni sezon tanıtımı yayınlandı.

Eser Yenenler ekranların son zamanlardaki başarılı yüzlerinden. Sunuculuğunu üstlendiği Eser Yenenler Show’un 2. Sezonuna başlayacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Seyirci merakla Eser Yenenler Show yeni sezon tanıtımı yayınlandı mı diye araştırmaya başladı. Şimdi detaylar

Eser Yenenler Show yeni sezon tanıtımı yayınlandı

Geçtiğimiz sezonda TV8 ekranlarında ekranlarda olan Esen Yenenler Show yeni sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Eser Yenenler Tv8 ekranlarında geçen yıl başladığı Show programına bu sezonda devam edeceğini haber verdi. Eser Yenenler Show yeni sezon fragmanı yayınlandı ve tahmin edeceğiniz gibi fragman yoğun ilgi gördü.

Çok Baba Bir Sezon!

Esen Yenenler, sunuculuğunu yaptığı ve kalburüstü konukları ağırladığı talk Show programını bu sezon da devam ettirecek. Çünkü geçen yıl program büyük bir beğeni toplamıştı. Sosyal medya fenomeni, kamuya mâl olmuş kişileri hatta gündemdeki isimleri ağırladığı Eser Yenenler Show programının 2. sezon için hazırlıkları sürdüren başarılı sunucu Instagram hesabından gelişmeleri şu şekilde duyurdu. Eser Yenenler sosyal medya hesabından ‘’Çok baba bir sezon bizi bekliyor’’ notuyla yeni sezon fragmanını paylaştı.

Eser Yenenler’i tanıyalım

14 Şubat 1984 tarihinde Bursa‘da doğan oyuncu ve sunucu Eser Yenenler 11 yaşında tiyatroya başladı. Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan oyuncu sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, İstanbul Akademi Hayat’ta görev yaptı. Onu en son 2006 yılında Yılmaz Erdoğan‘ın yönettiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak’ta gördük. BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı. Dizi sektörüne 2003 yılında Aliye dizisiyle adım atan Eser Yenenler, Star tv’de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sundu. Bir ara “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yetenek yarışmasında jüri olarak görev yapan Eser Yenenler, BKM’den arkadaşalrı İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV’de 3+1 programına başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanan program halen devam etmektedir. 2015 yılında TV8 kanalında yayınlanan Yetenek Sizsiniz 2015 programında, Eser Yenenler, Seda Bakan ve Ali Taran ile birlikte jüri üyeliği yaptı. 2015 yılında Bana Baba Dedi filminde başrol oynadı.

Filmografisi

2004 Aliye

2006 Fırtına

2006 - 2007 Bir Demet Tiyatro

2008 - 2011 Çok Güzel Hareketler Bunlar

2012 Eyvah Düşüyorum

2013 Benzemez Kimse Sana (TV programı)

2013-günümüz 3 Adam

2013 Yetenek Sizsiniz Türkiye

2015 Bana Baba Dedi

Eser Yenenler’e canlitv platformu olarak yeni sezonda başarılar diliyoruz.

25-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar