Bir Zamanlar Çukurova Setinde Olay! Başrol Oyuncusu Sette Kime Saldırdı?

Bir Zamanlar Çukurova Setinde Olay! Başrol Oyuncusu Sette Kime Saldırdı?
Atv'nin başarılı dizisi Bir zamanlar Çukurova Setinde olay! Dizinin başrol oyuncusu Murat Ünalmış olay mı çıkardı? Başarılı oyuncu kimle kavga etti? Olayın detayları haberimizde!

Atv ekranlarında seyirciyle buluşan ve ikinci sezonunda olan başarılı dizi Bir zamanlar Çukurova ne yazık ki bu yayın döneminde geçtiğimiz yıldaki parıldayan ve enerji yayan halinden uzak günler geçiriyor. Reytinglerinde belirgin bir düşüş görünen ve rakibi Fox Tv’de yayınlanan Mucize Doktor karşısında ne yapsa tutunamayan ve reyting olarak hemen hemen Mucize Doktor’un yarısı kadar reyting alan dizi son günlerde başka bir olayla daha çalkalanıyor. Kulislerde yer alan iddialara göre dizinin başarılı oyuncusu Murat Ünalmış sette çok ciddi bir olaya karıştı ve set çalışanlarından birine saldırdı. İddia odur ki Murat Ünalmış çekimler sırasında set çalışanına yumrukla saldırmaya çalıştı bu olay araya girenlerin sayesinde önlenebildi. İşte olayın detayları!

Murat Ünalmış Set Çalışanına Saldırdı İddiası!

Tims&B tarafından Atv için hazırlanan ve ikinci sezonunda yer alan başarılı dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz yıldaki gün birinciliğini bu sezon ne yazık ki Mucize Doktor’a kaptırdı. Dizi sezon başından beri ne yapsa bir türlü reyting olarak Mucize Doktor’u geçemedi. Senaryoda çok ciddi değişiklikler yapıldı, yeni oyuncular kadroya dahil edildi ancak dizi geçtiğimiz yılki başarısına ulaşamadı. Bu sebeple midir bilinmez dizi içinde sık sık tartışmalar ve gerilimler yaşanmaya başladı. Dizilerde hem oyuncuların hem de çalışanların yoğun ve yorucu çalıştıkları bir gerçek. Bu durum zaman zaman stresli durumların yaşanmasına sebep olabiliyor.

Son olarak Bir zamanlar Çukurova dizisinde de çok ciddi bir tartışma yaşandığı konuşuluyor. Gelen bilgilere göre dizinin başrol oyuncusu Murat Ünalmış sette çalışanlardan biriyle tartışma yaşadı. Hatta bu tartışma sözlü diyalogdan öteye giderek fiziksel bir saldırıya dönüştü ve Murat Ünalmış set çalışanını yumruklamaya çalıştı. Olay o sırada orda bulunanların araya girmesiyle önlenebildi.

Murat Ünalmış Daha Önce’de Olay Çıkarmıştı!

Bir zamanlar Çukurova setinde yaşanan nahoş olay kulislerde konuşulmaya devam ediyor. Murat Ünalmış’ın sinirlerine hakim olamayarak bir set çalışanına fiziksel bir saldırıda bulunması aynı zamanda dizinin setinde de olumsuz bir hava estirdi ve sette gerginlik had safhaya ulaştı. Çalışanların ve oyuncuların mutsuzluğu üst seviyelere çıkarken kulislerde bu olayın oyuncu Murat Ünalmış’ın ilk vakası olamdığı dile getirilmeye başlandı. Bilindiği gibi Murat Ünalmış daha önce de böyle bir olayın içinde yer almıştı. Murat Ünalmış daha önce çalıştığı Deli Gönül dizisinde de bir set çalışanıyla olay yaşamış ancak olay kapatılmıştı.

Dizi Sektöründe Set Çalışanları ve Oyuncular!

Bir Zamanlar Çukurova Setinde yaşananlar ilk değil tabi ki… Dizi sektöründe oyuncularla set çalışanları sık sık tartışıyorlar. Emeğinin karşılığını almaya çalışan ve gece gündüz demeden saatlerce çalışan ve evine ekmek götürmekten başka derdi olmayan set çalışanları ne yazık ki dizi setlerinde her zaman en geri planda tutuluyor ve açıkçası en zor şartlarda çalışıyorlar. Buna rağmen dizilerin göz bebeği olan ve olmazsa olamaz konumundaki oyuncular emekleri için ter döken çalışanlarla sık sık karşı karşıya geliyorlar. Canlıtv olarak beklentimiz ve dileğimiz bu tür olayların son bulmasıdır.

16-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar