Afili Aşk 23. Bölümde tüm gerçekler ortaya çıkıyor mu?

Afili Aşk 23. Bölümde tüm gerçekler ortaya çıkıyor mu?
Afili Aşk 23. Bölümde tüm gerçekler ortaya çıkıyor mu? Kanal D kanalının sevilen dizisi Afili Aşk yeni bölümde tüm sırlar ortaya çıkıyor.

Kanal D kanalının büyük bir beğeni ile takip edilen yarışma programı Afili Aşk, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Her Çarşamba günü seyircisi ile buluşan Afili Aşk, yeni bölüm görüntüleri ortaya çıktı. Afili Aşk 23. Bölümde tüm gerçekler ortaya çıkıyor mu? Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ve sağlam senaryoya sahip olan Afili Aşk, 23. Yeni bölümü ile ekranlara gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan Afili Aşk 23. Yeni bölüm 2.fragmanında Kerem'in annesini ikna etmeye çalıştığını görüyoruz. Afili Aşk 23. Bölümde tüm gerçekler ortaya çıkıyor mu? Ayşe'ye olan sevgisini ifade etmek isteyen Kerem, aynı zamanda Ayşe ile de plan yapmak üzeredir. Yelda'ya hazırladıkları plan üzerinde ilerleyen Kerem ile Ayşe, daha fazla uzatmaz ve Kerem herşeyi annesine anlatmak zorunda kalır. Ayşe'ye olan aşkını dile getiren Kerem, annesinin ne tepki vereceğini de kestiremez. Ancak artık Yelda'nın yapabilecek birşeyi kalmamıştır.
Afili Aşk 20 Kasım Çarşamba akşamı 23. Yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında sizlerle olacak!

Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın üstlendiği Afili Aşk dizisi her Çarşamba Kanal D ekranlarında. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu Afili Aşk oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul, Taner Rumeli, Uğur Uzunel, Benian Dönmez, Güzide Arslan, Serkay Tütüncü, Neşe Baykent, Altan Erkekli gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Çağlar Ertuğrul kimdir?

5 Kasım 1987 yılında dünyaya gelen Çağlar Ertuğrul, İzmir doğumludur. Eğitimini Koç Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Akademi 35.5'dan oyunculuk eğitimi alan Çağlar Ertuğrul, ilk olarak youtube kanalı açarak ün kazanmıştır. Daha sonra Dağ filmi yönetmenliğini üstlenen Alper Çağlar, Çağlar Ertuğrul'un başrol oyunculuğu yapmasını istemiştir. Daha sonra da Bana Masal Anlatma filminde rol alan Çağlar Ertuğrul, böylece kısa sürede başarısını kanıtlamıştır. 2018 yılında ise gösterdiği başarı sayesinde En İyi Erkek Sinema oyuncusu ödülüne layık görülen Çağlar Ertuğrul, ardından Star tv kanalında yayınlanmaya başlayan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol alarak sadece ülkede değil tüm dünya tarafından ünlenen isim olmuştur.

17-11-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar