Bir Zamanlar Çukurova Sezon Finali Tarihi Belli Oldu!

Bir Zamanlar Çukurova Sezon Finali Tarihi Belli Oldu!
Atv'nin Perşembe günlerinin reyting lideri dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon final tarihi belli oldu. Başarılı dizi ne zaman sezon finali yapacak? İşte cevabı!

Atv’de Perşembe günleri yayınlanan ve TİMS&B tarafından hazırlanan Bir Zamanlar Çukurova tüm hızıyla devam ediyor. Seyirci tarafından da beğeniyle seyredilen ve yapımcılığını Timur Savcı, Burak Sağyaşar, yönetmenliğini Faruk Teber ve senaryo yazarlığını da Yıldız Tunç’un yaptığı Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncu kadrosunda Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz Akkaya), Hilal Altınbilek (Züleyha), Kerem Alışık (Fekeli), Melike İpek Yalova (Müjgan Hekimoğlu) yer alıyor. Dizi her hafta zirvede yer alırken seyirci de diziyi beğenerek seyrediyor. 29. Bölümü yayınlanacak olan dizinin ne zaman sezon finali yapacağı ile merak edilen sorular sonunda cevaplarını buldu. Dizinin sezon finali tarihini canlitv takipçileri için yazdık.

Bir Zamanlar Çukurova 2. Sezon Devam Edecek!

Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili olarak yayıncı kanal Atv’den sürpriz bir açıklama geldi ve Bir Zamanlar Çukurova  dizisinin 2. sezonu onayının verildiği belirtildi. Sezona oldukça iddialı giren ve bu iddiasını da kanıtlayan Bir Zamanlar Çukurova aldığı yüksek reytingler ile yapım şirketini ve yayıncı kanalı memnun etti. Bu durumda erken 2. Sezon onayı ile taçlandırılırken seyirci dizinin ne zaman sezon finali yapacağını merak etmeye başladı.

Bir Zamanlar Çukurova Sezon Finali Ne zaman?

Bir Zamanlar Çukurova şu anda Atv’nin ve en çok izlenen ve Türkiye’nin Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra en çok izlenen ikinci büyük dizisi durumunda. Seyirci tarafından beğenilerek seyredilen dizi de olaylar durulmak bilmezken hikaye her hafta daha da heyecanla devam ediyor. Çekimleri Adana’da devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 1. sezon çekimlerinin mayıs ayı başında tamamlanması ve 2. sezon için oyuncuların ve set ekibinin tatile çıkması bekleniyor. Bu nedenle Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri mayıs ayı başında tamamlanacak; Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sezon finali tarihi ise eğer çok büyük bir aksilik olmaz ise 35. bölümü ile 30 Mayıs 2019 Perşembe akşamı olarak planlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi set ekibi ağustos ayı başında tekrar bir araya gelecek ve oyuncuların da sete gelmesi ile tahminen ağustos ortası Bir Zamanlar Çukurova dizisi 2. yeni sezon çekimleri başlamış olacak. Bu durumda tahminen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 2. sezonun 36. bölümü ile 19 Eylül 2019 perşembe akşamı başlaması planlanıyor.

15-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar