Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm neden yok? 51. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm neden yok? 51. Bölüm ne zaman yayınlanacak?
Fekeli ve Hünkar’ın aşklarına tanık olduğumuz Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yayınlanmayacak. İzleyici merak ediyor, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm neden yok ?

Atv'nin son iki sezonda reytinglere imza atan dizisi Bir Zamanlar Çukurova 50. Bölümüyle yine Perşembe akşamı şampiyonu olmuştu. Her Perşembe akşamı Atv ekranlarında Fekeli ve Hünkar’ın aşklarına tanık olduğumuz Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yayınlanmayacak. Yeni yıla girdiğimiz bu günlerde izleyici merak ediyor, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm neden yok ? 51. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Fekeli ve Hünkar’ın sevdalarını tüm dünyaya ilan ettiği son bölümde Demir deliye dönmüş, Yılmaz ise  babası bildiği Fekeli'ye olan kırıklığını açıklamıştı. Şimdi detaylar

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm neden yok? 51. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Nefes kesen hikayesi ve aksiyonyla Perşembe akşamlarına imza atan Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yani 2 Ocak Perşembe tekrar bölümüyle ekrana gelecek. 51. Yeni bölümü bekleyen dziseverler iki hafta daha beklemek zorundalar. Çünkü her yılbaşında yaşanan bir durum bu yıl içinde geçerli.

Bir Zamanlar Çukurova neden yok?

Atv'nin 2 sezondur fırtına gibi esen fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 51. yeni bölümün fragmanı yayınlandı. TIMS&B Productions ve Burak Sağyaşar'ın yapımını üstlendiği 'Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha ile Müjgan doğuma giriyor. Ancak diziseverler bu bölümü iki hafta sonra izleyebilecekler. Çünkü yılbaşı nedeniyle diziler 2 hafta boyunca ekranlara gelmeyecek. Hal böyle  olunca Bir Zamanlar Çukurova'nın 51. yeni bölümü 16 Ocak Perşembe akşamı saat 20:00’de Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Sevilen diziler neden yayınlanmıyor?

Her yılbaşı olduğunda yapımcılar heyecanlı bir koşuşturmacaya girer. Çünkü onların en büyük geliri olan reklam sözleşmeleri yılbaşı haftasında belli olur. Bu nedenle 2019 yılına kadar dizi oyuncuları 3 hafta tatil yapıyorlardı. Canlitv platformunda daha önce yaptığımız habere göre 2020 Yılbaşı Haftasında ve takip eden hafta yani iki hafta boyunca diziler yayınlarına ara verecek. Reklam düzenlemesi ve kanallar arası reklam sözleşmelerinin yenilenmesi bu sektör için hayati bir önem taşıyor. Yapım şirketleri kanalar ve reklam şirketleri iki hafta boyunca tatlı bir koşuşturmaca içinde boğuşurken dizilerde yoğun tempoda çalışan oyuncular ise tatil yapma şansı buluyor.

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler yaşandı?

Fekeli ve Hünkar Yaman var güçleriyle sevdalarını herkese duyurmuş, bunun sonucunda Demir adeta çıldırmışitı. Hayal kırıklığına uğrayan Yılmaz ise ne yapacağını bilememekte ve planlar yapmaktadır. 40 yıllık sevdalarını aleme duyuran Hünkar ve Fekeli nikah masasına otururken Demir, annesi Hünkar'a ait ne varsa yakmıştı. Hatta daha da ileri gidip konakta çalışanları toplamış ve annesinin adını anmalarını dahi yasaklamıştı. Sadece Demir ve Yılmaz’ı ilgilendirmesi gereken evlilik, Çukurova'da büyük yankı uyandırmıştı.  

02-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar