Hizmetçiler dizisi Aslı (Hazal Benli) kimdir?

Hizmetçiler dizisi Aslı (Hazal Benli) kimdir?
Kanal D ekranlarının yeni uyarlama dizisi Hizmetçiler'in kadrosu şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki Hizmetçiler dizisi Aslı (Hazal Benli) kimdir?

Yeni yıla birbirinden yeni ve iddialı diziler ile girmeyi planlayan Kanal D ekranlarından yeni bir uyarlama dizi geliyor. Meksika ve Amerika’da yayınlanmış ve yayınlandığı dönemde de oldukça ses getiren dizi artık Kanal D erkanlarında yayınlanacak. Türkçe uyarlama olarak karşımıza çıkacak olan Hizmetçiler dizisinin konusu nedir? Hizmetçiler oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Dizi hakkında en merak edilen kişilerden biride Aslı karakterine hayat verecek olan oyuncu Hazal Benli oldu. Peki Kanal D'nin yeni dizisi Hizmetçiler Aslı yani Hazal Benli kimdir? İşte detaylar..

Hizmetçiler yakında Kanal D'de!

Kanal D'nin yeni yılın ilk aylarında izleyicisinin karşısına çıkaracağı Hizmetçiler dizisinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor. Fabrika Yapım imzalı dizi daha şimdiden heyecan ve merakla beklenilmeye başlandı. Bir çok genç oyuncuyu kadrosunda bulunduran uyarlama dizi Hizmetçiler'in çekimleri 25 Ocak 2020 de başlanacak. Devious Maids ismi ile Amerika’da uyarlanan dizi nihayet Türkiye’de de Hizmetçiler ismi ile uyarlanacak. Heyecan ve merakla beklenen dizinin kadrosunda Ayşenil Şamlıoğlu (Nimet Atahanlı), Yiğit Kirazcı (Aras Atahanlı), Aleyna Solaker (Çiçek Tuna), Gamze Karaduman (Demet Atahanlı), Selen Domaç (Hacer Tuna), Cansu Fırıncı (Yaşar Tuna), Emrah Akkuş (Armağan), Nilay Erdönmez (Gülseren), Hazal Benli (Aslı) ve Neslihan Arslan (Neslihan) gibi isimler rol alacak. Peki Aslı karakterine hayat verecek olan genç ve güzel oyuncu Hazal Benli kimdi? Gelin yakından tanıyalım..

Hizmetçiler Aslı (Hazal Benli) Kimdir?

5 hizmetçinin hayatını konu alan dizide Aslı karakterine hayat veren güzel oyuncu Hazal Benli, 10 Haziran 1993'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu Hazal Benli, ilk olarak Fox Tv'nin akıllara kazınan dizisi Deniz Yıldızı'nda rol almıştır. 1.71 boyunda ve 55 kilodadır. Dizilerin yanı sıra tiyatro ile de ilgilenen Hazal Benli, Deniz Yıldızı dizisinin ardından Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde de Zeynep karakterine hayat vermiştir. Tek hayali oyunculukta önemli yerlere gelmek olan Hazal Benli, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Opera Şan Bölümü mezun olmuştur. Bu hayalinin gerçekleşmesi için de bir çok oyunculuk eğitimi almaya devam etmektedir. Deniz Yıldızı ve Bu Şehir Arkandan Gelecek dizilerinin yanı sıra 2007'de Kanal D ekranlarında yayınlanan Kara Yazı dizisinde de İrem rolünü canlandırmıştır.

01-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar