Fox Tv'nin Sevilen Dizisi Mucize Doktor'a Sürpriz Konuk!

Fox Tv'nin Sevilen Dizisi Mucize Doktor'a Sürpriz Konuk!
Sezonun en başarılı yapımları arasında yer alan ve Kore dizisinden uyarlama olan Fox Tv'nin başarılı dizisi Mucize Doktor'un 17. bölümüne sürpriz konuk. Detaylar haberimizde!

Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve Kore dizisi Good Doctor'tan uyarlanan Mucize Doktor bu sezon başlayan ve seyirci tarafından en çok sevilen dizilerin başında yer alıyor. Perşembe akşamları yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizi savand sendromu olan otizmli bir doktorun kendi içinde ve çevresiyle verdiği mücadeleyi ve hastanede iyi bir doktor olmak ve kendini kabulettirmek konusundaki çabalarını konu alıyor. Dizide Taner Ölmez'in oldukça başarılı bir şekilde canlandırdığı karakter Doktor Ali Vefa seyirci tarafından oldukça sevilmiş durumda. Dizinin yayınlanan ilk altı bölümü yayınlandığı perşembe akşamları liderliği hiçbir yapıma bırakmazken yayınlanacak 17. bölüm ise seyirci için bir süpriz hazırlıyor. İşte detaylar!

Mucize Doktor'un 17. Bölümünde Büyük Sürpriz!

Fox Tv'de perşembe akşamları yayınlanan ve Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Reha özcan gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı Mucize Doktor'un 17. bölümü yılbaşı dolayısıyla  geçtiğimiz perşembe akşamı yayınlanmamıştı. Bir haftalık aradan sonra 9 Ocak Perşembe akşamı 17. bölümüyle ekrana gelecek olan Mucize Doktor'un yayınlanacak bölümünde sürpriz bir konuk oyuncu yer alıyor. Dizinin yayınlanacak 17. bölümünde sinemalarda halen gösterimde olan ve oldukça iyi bir gişe hasılatı elde eden 17. Koğuştaki Mucize Filminde Aras Bulut İynemli'nin kızı tolünde oynayan ve başarılı performansıyla herkesin beğenisini kazanan küçük oyuncu Nisa Sofiya Aksongur yer alacak. 

Kalp Hastası Filiz Dr. Ali Vefa'nın Ellerinde!

Yayınlanan ilk 16 bölümüyle seyircinin bu sezon en çok izlediği dizilerden olan ve başarısıyla yapımcısını ve yayıncı kanalını memnun eden Mucize Doktor bir haftalık yılbaşı arasından sonra 9 Ocak 2020 Perşembe akşamı 17. bölümüyle ekrana gelecek. Mucize Doktor'un yayınlanan 17. Bölüm fragmanında 7. Koğuş Mucize filminde çocuk oyuncu rolünde oynayan ve oldukça başarılı bir performans sergileyen Nisa Sofiya Aksongur'un olduğu görülüyor. Dizinin yayınlanacak 17. bölümünde Doktor Ali Vefa'nın hastası rolünde oynayacak olan çocuk oyuncu Nisa Safiya bölümde kalp hastası küçük Filiz rolünde yer alacak. Filmde oldukça başarılı olan küçük oyuncunun Mucize Doktor'da da başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor. Küçük oyuncu ilk oyunculuk deneyimini ise Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol alarak yapmıştı. 

03-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar