Savaşçı yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Savaşçı yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Askeri Aksiyon dizisi Savaşçı 4. sezon ne zaman başlıyor? Yapımcılığını Limon yapımın üstlendiği Fox Tv'nin başarılı dizisinde yeni sezonda yenilikler neler?

FOX TV’nin sevilerek izlenen askeri aksiyon dizisi Savaşçı'nın 4. Sezon başlangıç tarihi belli oldu mu? Bildiğiniz gibi Savaşçı 26 Mayıs Pazar akşamı 76. Bölüm ile sezon finali yapmıştı. Star Tv'nin Söz dizisinden sonra bilhassa ekranlarda farklılık arayan genç izleyiciler Savaşçı için gün sayıyor. Peki, Savaşçı 77. Bölüm ne zaman başlayacak? Savaşçı 76. Bölüm sezon finalinde neler oldu? Dizinin oyuncu kadrosunda değişiklikler var mı? Bütün bu merak edilenler haberimizin ayrıntılarında…

Savaşçı yeni sezon 77. Bölüm ne zaman başlıyor?

Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği Savaşçı dizisinin 4. Sezon olmasına rağmen hala 76 bölüm çekilebilmesi gösteriyor ki dizi tam olarak bir programa göre yayınlanmıyor. İklim, çekilebilme şartları, maddi durumlar ve oyuncuların bazen sete çıkmaması gibi durumlardan dolayı dizi farklı haftalarda yayınlanmamıştı. İzleyiciler için bu fazla büyük sorun olmasa gerek. Final yaptığı bile söylenen sevilen dizinin tekrar ekranlarda er geç olması onları mutlu edecektir. Net olarak bilinmese de ekim başlarında Fox Tv ekranlarında Savaşçı’nın 4. Sezonunun başlaması bekleniyor.

Savaşçı sezon finali 76. bölümde neler oldu?

Savaşçı son bölüm sezon finaline yakışır derecedeydi. Çatışmanın şiddetlendiği bir anda Astsubay Bayram Bayat yere döşenmiş bombaları fark etmiş ama hain Velid butona basmayı başarmıştı. Birçok bomba aynı anda infilak edince ortalık karışmıştı. Bütün bu patlamaları gören Kağan ve Yörük Haydar heyecanlı bir şekilde arkadaşlarının kurtarmak için hızlı davransalar da çatışmanın olduğu köye girmeleri oldukça zorlaşmıştı. İlk önce bu köydeki teröristleri durdurmak zorundalardı.

Karargahta ise korkulu bir bekleyiş söz konusu olmuştu. Kılıç Timi ile bağlantı kurulamamış olması karargahtakileri endişeli bir hale sevk etmişti. Ancak Üsteğmen Funda’nın bir ayrıntıyı fark etmesi işlerin rengini değiştirmişti.

Kılıç Timi ortalığın toz duman olduğu göz çatışmada sağ salim çıkma mücadelesi vermişti. Hatta bu çetin çatışmada Galip ve Emre ağır yaralanmıştı. O kadar ki timin gerisinde kalan bu iki arkadaş ölümü göze alarak vedalaşmışlardı. Bu durum Kılıç Timi’nin şanına yakışacak bir durum değildi. Timimiz “Biz geride kimseyi bırakmayız” diyerek Galip ve Emre’yi sırtlamıştı.

Savaşçı 76. Bölümde Kopuz Albay’ın kardeşi Murat hayatını kaybetmişti. Bu durum Albay’ı etkilese de Emre ve Galip’i yaşatma mücadelesi görülmeye değerdi.

"Türk milleti yanında oldukça Mehmetçik'i yenecek silah yoktur." Sloganı uzun süre kulaklarda çınlamıştı.

Savaşçı yeni sezonda oyuncu kadrosunda değişiklik var mı?

Savaşçı yeni sezon çekim takvimi belli olmadığı için henüz bu konuda net bir bilgi yok. Ancak yeni sezonda time birkaç askerin daha katılması bekleniyor.

28-08-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar