Bir Zamanlar Çukurova Züleyha diziden ayrıldı mı?

 Bir Zamanlar Çukurova Züleyha diziden ayrıldı mı?
Züleyha ölecek mi?" sorusuna cevap arayan izleyici merak ediyor, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı diziden ayrıldı mı?

Atv ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 4. Sezonunda da zirveyi zorluyor. Dizinin ilk bölümünden beri rol alan oyuncu Hilal Altınbilek, dizide başrol Züleyha karakterine hayat veriyor. 9 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan son bölümünde Züleyha'nın başına gelenler, dizi severleri heyecanlandırdı. “Züleyha ölecek mi?" sorusuna cevap arayan izleyici merak ediyor, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı diziden ayrıldı mı? Şimdi detaylar

Bir Zamanlar Çukurova Züleyha diziden ayrıldı mı?

Perşembe akşamlarına damga vuran Bir Zamanlar Çukurova dizisi 4. Sezonunda da izleyenleri ekrana kilitliyor. Dizinin 9 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan 116. Bölümünde yaşananlar dizi hayranlarını heyecanlandırdı. Dizinin 16 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak 117. Bölümü fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda başrol oyuncu Züleyha’nın yere yığıldığı sahneler izleyicinin aklına, "Züleyha diziden ayrıldı mı?" sorusunu getirdi. Züleyha’nın yere yığıldığı sahnede yanında sadece Hakan vardı. Dizinin bu akşam yayınlanan yeni bölüm fragmanında başı sargılı halde hastaneye kaldırılan Züleyha'nın kalbi durmuştu.  

Hilal Altınbilek diziden mi ayrılıyor?

Atv'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ekrana gelecek olan yeni bölümde kalbi duran Züleyha hastanededir. Ölüp ölmediği tam anlaşılmayan sahne izleyicinin yüreğini ağzına getirdi. Dizi severler soruyor, Hilal Altınbilek'in canlandırdığı Züleyha'nın diziden çıkacak mı? Dün akşam yayınlanan fragmanda Züleyha kurşunlara hedef olurken kanlar içinde hastaneye kaldırılıyor. Ancak Züleyha karakterinin ölüp ölmeyeceği ve böylece karaktere hayat veren Hilal Altınbilek'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı 16 Aralık Perşembe akşamı netlik kazanacak. Dizi yapımcılarından konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Hilal Altınbilek Kimdir?

1991 İzmir doğumlu oyuncu aslen Kosova kökenlidir. Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Altınbilek, güzellik yarışmasında dereceye girdi ve fotomodelliğe başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Çağdaş Drama Topluluğu ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu Derin Sular adlı yapımla oyunculuk kariyerine başladı. Hilal Altınbilek 4 sezondur devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol oynuyor.

Hilal Altınbilek Filmografisi

Bir Zamanlar Çukurova - 2018- (Züleyha Yaman)

Çocuklar Sana Emanet - 2018 (Film) (Yeşim)

Hayatımın Aşkı - 2016 (Nil)

Karagül - 2013-2016 (Özlem)

Derin Sular - 2011 (İrem)

13-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar