Ünlü Oyuncu Ceyhun Fersoy Saldırıya Uğradı

Ünlü Oyuncu Ceyhun Fersoy Saldırıya Uğradı
Halen seksenler adlı yapımda rol alan ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy eşiyle birlikte gittiği eğlence mekanında darp edildi ve kaşından yaralandı.

Halen TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler adlı yapımda rol alan başarılı oyuncu Ceyhun Fersoy’la ilgili gelen son haber magazin basını ve sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu dün akşam gittiği bir eğlence mekanında çıkan tartışma ve kavgada kaşından yaralandı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yaşanan olayları ve sonrasındaki gelişmeleri sevenleri ve takipçileriyle paylaştı. Yaşanan olayın ardından kendisini darp edenler hakkında şikayetçi olan Ceyhun Fersoy olayın bundan sonra kendisi için sona erdiğini ve avukatları tarafından takip edildiğini belirtti. Yaşanan olay sırasında ünlü oyuncunun kaşında yara açıldığı ve dikiş atıldığı öğrenildi.

Kavgada Yaralandı

Ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy önceki akşam Cihangir’de arkadaşları ve eşiyle birlikte gittiği eğlence mekanında yaşanan tartışma ve kavga sırasında darp edildi ve kaşından yaralandı. Halen Seksenler adlı dizide rol alan ünlü isim sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaparak gelişmeleri paylaştı. Cerhun Fersoy yaptığı ilk paylaşımda “dün darp edildim. Biraz sonra karakola gidip şikayetçi olacağım. Kaşımın üstü 4 cm yarıldı ve dikildi. Göz altım morardı” ifadelerini kullandı. Ünlü isim daha sonra yeniden paylaşımda bulunarak “dün yaşanan tatsız olaydan sonra benim için olay hun kapanmıştır. Bundan sonra gereğini avukatlarım yapacaktır” ifadelerini kullandı. Ceyhun Fersoy son paylaşımında ise “çok teşekkür ederim mesajlarınızı aldım. Arayan soranlara da… Geri dönemediklerim kusura bakmasın. Yanımızda olduğunuzu bilmek çok güzel hissettiriyor ama bu işin psikolojisi başka bir şeymiş. Onu da en yakın zamanda atlatacağız. Geçti, gitti diyoruz. Sağlıktan başka bir şey yok. Kendisinize çok çok dikkat edin” ifadelerini kullandı.

Ceyhun Fersoy Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy 18 Temmuz 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk için eğitimi Müjdat Gezen Actor Studio’da alan Ceyhun Fersoy daha sonra dizilerde ve sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ünlü ismin rol aldığı yapımlar arasında, Ev Yapımı, Seksenler, Hayatta olmaz, Benden Bu Kadar, Dostlar Mahallesi, Çocuklar Duymasın, Güneşi Gördüm, Hicran Yarası bulunmaktadır.

13-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar