Tv 8’in Günlük Dizisi Canım Annem Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Tv 8’in Günlük Dizisi Canım Annem Konusu ve Oyuncu Kadrosu
Tv 8 ekranlarında yeni yılın ilk aylarında ekrana gelmeye hazırlanan yeni bir günlük dizi başlıyor. Canım Annem oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu ne?

Televizyon ekranlarında özellikle prime Time kuşağı tam olarak dizilere terk edilmiş durumda. Öyle ki zaman zaman başka programlar bu kuşakta yer aldığı zaman seyirci bile şaşırıyor. Son yıllarda gün içinde de yayınlanmaya başlanan diziler daha çok kadına yönelik olarak ele alınıyor. Hemen her kanalın ekranında bir günlük dizi bulunurken bu kervana Tv 8’de katılmaya hazırlanıyor. Kanal, bilindiği gibi drama konusunda oldukça seçici davranıyor. Bu güne kadar sayılı sayıda dramayı ekrana getiren kanal bunlarda da başarıyı yakaladı. Bunda kanalın seçici davranmasının büyük rol oynadığı biliniyor. Kanal ekrana taşıdığı Kızım İçin, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir gibi yapımlarla seyirciye ulaşmayı başardı. Bugünlerde yeni bir dizi için çalışmalara başlayan kanal yakında bu yeni dizisini de seyircinin beğenisine sunacak. Günlük olacak ve hafta içi her gün ekrana gelecek dizinin adının Canım Annem olduğu öğrenildi.

Canım Annem Oyuncu Kadrosu

Tv 8 ekranları yeni bir diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Kanal günlük olarak ekrana gelecek bu yeni yapımla gün içi reytingini artırmayı amaçlıyor. Kanala aynı zamanda Kırmızı Oda’yı da yapan OGM Pictures tarafından hazırlanacak projenin yapımcısı ise günlük dizilerde daha önceden de tecrübesi olan Stealler Yapım oldu. Hazırlıkları süren dizinin oyuncu castının da hazırlanmaya başladığı ve şimdiden bazı oyuncularla anlaşma sağlandığı öğrenildi. Canım Annem dizisinde rol alacak oyuncular arasında; Erol Gedik, Selin Sezgin, Özlem Savaş, Faruk Pakiş, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Kayra Zabçı, Emin Önal, Funda Eskioğlu, Jülide Güven, Yavuz Pekdiker, Belma Mamati, Nihan Tüfekçioğlu, Metin Yıldırım, Cansın Mısırlı ve Gece Işık Demiral’ın yer alacağı öğrenildi.

Canım Annem Konusu

Tv 8 için OGM Pictures tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Stellar Yapım’ın yaptığı hazırlıkları devam eden ve 2022 şubat ayı içinde seyirciyle buluşması beklenen Canım Annem daha çok kadın izleyiciye yönelik olarak hazırlanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli ve Ece Tahtalıoğlu’nun oturacağı öğrenilirken konusu da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Şubat ayında ekrana gelecek Canım Annem’de ikiz kardeşlerin hikayesinin anlatılacağı öğrenildi. Aşk, dram ve maceranın iç içe geçeceği ve ikiz kardeşlerin anneleriyle olan ilişkilerinin ele alınacağı dizinin yakın zamanda hazırlıklarının tamamlanarak sete çıkması bekleniyor.

13-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar