Bir Zamanlar Çukurova’nın Oyuncu Kadrosuna Ünlü Bir İsim Daha Katılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Oyuncu Kadrosuna Ünlü Bir İsim Daha Katılıyor!
Atv’de yayınlanan Bir zamanlar Çukurova heyecanlı bölümleriyle seyircinin en çok seyrettiği yapımlar arasında yer alırken diziye güzel oyuncu Nazan Kesal’in dahil olduğu öğrenildi.

Atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve iki sezondur izleyiciyle buluşan TİMS&B yapım tarafından hazırlanan Bir zamanlar Çukurova her bölüm heyecanla seyredilmeye devam ediyor. Perşembe akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden biri olan ve Adana’da çekilen Bir zamanlar Çukurova iki ailenin birbiriyle mücadelesini ve imkansız aşkları konu alıyor. Dönem dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Ünal Güneş, Hilal Altınbilek ve Bülent Polat bu isimlerden bazıları. Özellikle son bölümlerde heyecanın daha da arttığı diziye yeni katılan oyuncularda diziye yeni hikayeler ve yeni heyecanlar katıyor. Diziye yeni katılacağı açıklanan güzel oyuncu Nazan Kesal diziyi seyredenler arasında heyecan meydana getirirken oyuncunun dizide Sevda karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Nazan Kesal Bir zamanlar Çukurova’da!

Atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova son bölümlerde heyecanın tavan yaptığı bir hikaye sürecini yaşıyor. Zuhal ve Müjgan arasında yaşanan çekişmelere, Yılmaz ve demir arasında yaşanan kavgalara ve Fekeli ile Hünkar Hanım arasında yaşanan imkansız aşkın her bölüm daha da arttığı ve seyircinin ne olacak diye heyecanla beklediği Bir Zamanlar Çukurova yeni bir karakterle yeni hikayeleri seyircinin beğenisine sunuyor. Usta ve güzel oyuncu Nazan Kesal’in Bir zamanlar Çukurova’ya dahil olmasıyla dizinin heyecanının daha da artacağına kesin gözüyle bakılırken Nazan Kesal’in dizide Sevda Çağlayan karakterine hayat vereceği öğrenildi. Diziye 61. Bölümle birlikte dahil olacak Sevda karakteri bir anda bütün dengeleri değiştirecek.

Sevda Çağlayan Nasıl Bir Karakter?

Bir Zamanlar Çukurova’ya Sevda karakteri olarak 61. Bölümle birlikte dahil olacak Nazan Kesal diziye yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Dizide Sevda Çağlayan karakterinin hem Hünkar’ın hem de Çukurova’nın geçmişinde önemli bir isim olduğu ve pek çok şeye şahit olduğu öğrenildi. Sevda Çağlayan güzelliği ve zarafetiyle dikkat çekerken birçok kişinin de hayatına dokunacak. Karakter ve diziyle ilgili açıklamalarda bulunan Nazan Kesal “sinema için zamanı mühürleme sanatı derler. Bir Zamanlar Çukurova güçlü senaryosu, usta oyuncuları ve yetkin rejisiyle epeydir bu sözün gerçekliğini gösteriyor. Onların bir parçası olacağım için heyecanlıyım” açıklamasını yaptı. Ayrıca güzel oyuncu Adana’ya gitmek için heyecanlandığını da sözlerine ekledi.

09-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar