İki bomba isim bir dizide buluşuyor!

İki bomba isim bir dizide buluşuyor!
MF Yapım'ın Fox Tv için hazırladığı yazlık dizi Sen Çal Kapımı'da başrol oyuncuları belirlendi. İki bomba isim Sen Çal Kapımı'da bir araya geliyor.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yazlık dizilerde hareketlenmeler başladı.MF Yapım Tarafından projelendirilen Sen Çal Kapımı dizisi için oyuncu kadrosu oluşturuluyor. Fox Tv'de yayınlanacak Sen Çal Kapımı dizisi ise iki ünlü oyuncuyu bir araya getiriyor. Başrolleri paylaşacak iki isim, Kerem Bürsin ve Hande Erçel oldu. Fox Tv'nin yazlık dizisi Sen Çal Kapımı'da başrolleri payalaşacak Bürsin ve Erçel yapımcıyla anlaştı. Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre başrol oyuncuları ile imza aşamasına gelindi.

Sen Kapımı Çalınca merakla bekleniyor!

Nisan ayı ortalarında çekimlerine başlanması planlanan Sen Kapımı Çalınca dizisinin yönetmen koltuğunda Her Yerde Sen dizisini de yöneten Ender Mıhlar var.Ayşe Üner Kutlu'nun senaryosunu yazdığı yazlık dizi Sen Kapımı Çalınca merakla bekleniyor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel isimlerinin buluştuğu dizi şimdiden merak uyandırdı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel sezon başında farklı dizilerde yer almıştı. Kerem Bürsin Aynen Aynen isimli mini dizide yer alıyor. Hande Erçel ise yeni sezona Azize dizi ile başlamıştı fakat dizi daha sonra apar topar yayından kaldırılmıştı. Bürsin ve Erçel hayranlarını sevindirecek haber ise MF Yapım'dan geldi. Bürsin ve Erçel Sen Kapımı Çalınca isimli yazlık dizise buluşuyor.

Hande Erçel Kimdir?

Güzel oyuncu Hande Erçel, 24 Kasım 1993'te Balıkesir'in Bandırma ilçesinde doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü mezunu olan Erçel, 2015 yılında Azerbaycan'da düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katıldı ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Birçok dizi ve filmde rol alan Erçel, ekranların aranan yüzlerinden biri olmayı başardı.

Hande Erçel’in yer aldığı projeler ve canlandırdığı karakterler:

2013 – Çalıkuşu (Zahide)

2014 – Çılgın Dersane Üniversitede (Meryem)

2014 – Hayat Ağacı (Selen)

2015-2016 – Güneşin Kızları (Selin)

2016 – Aşk Laftan Anlamaz (Hayat)

2017 – Siyah İnci (Hazal)

2019 – Azize (Azize)

2019 – Halka (Müjde)

Kerem Bürsin Kimdir?

Gençlerin hayranı olduğu yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da doğdu. Ailesi ile önce İskoçya'da daha sonra ABD'de yaşayan Bürsin, lise yıllarında arkadaşlarıyla kurduğu Rock grubuyla konserler verdi. Yazları Türkiye'ye gelen Kerem Bürsin ilk oyunculuk deneyimlerini Amerika'da yaşadı. İstanbul'daki bir düğünde Gaye Sökmen ile tanışan  Kerem Bursin, Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de oyunculuk yapmaya başladı. Birçok dizi ve filmde yer alan Bürsin kısa sürede oldukça başarılı işlere imza attı.

Kerem Bürsin'in yer aldığı dizi ve filmler:

2006 - Rozar Man

2006 - Thursday

2007 - The Architec

2008 - Killian

2010 - Sharktopus

2010 - Kiss of Death

2013 - The Living Dead

2013 - Palace of the Damned

2013 - 2014 - Güneşi Beklerken

2014 - Unutursam Fısılda

2014 - Şeref Meselesi

10-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar