Gel Dese Aşk Dizisi Kim Kimdir?

Gel Dese Aşk Dizisi Kim Kimdir?
Bu akşam ilk bölümüyle Atv’de ekrana gelecek olan Osman sınav imzalı Gel Dese Aşk seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Peki Gel Dese Aşk’ta kim kimdir? İşte cevabı!

Son zamanların en çok merak edilen dizisi olma özelliğini gösteren ve yayınlanan tanıtımlarla seyirciyi iyice merakta bırakan Gel Dese Aşk nu akşam Atv’de ekranlara gelecek. Sinegraf imzalı Gel Dese Aşk’ın hazırlıkları uzun süredir devam ederken dizinin hikayesi ise usta yapımcı ve yönetmen Osman Sınav imzası taşıyor. Dizi görevleri ve istekleri arasında kalan ve mutsuzluklarını, suskunluklarının arkasına gizleyen ve büyüten insanların hikayesini ele alan Gel Dese Aşk yeniden başlama ve aşka tutunma konularını ele alıyor. Dizide yaralandıkları yerden yaralayan ve kırgınların unutarak ayakta kalmaya çalışan 20 yıllık evli bir çiftin aşkı yeniden bulma ve yaşamaya çalışma hikayesi anlatılıyor. Birbirinden usta isimlerin yer aldığı dizide Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan saban, Altan Gördüm gibi birbirinden usta isimler yer alıyor. Biz de bu yazımızın konusunu merakla beklenen dizideki oyuncuların canlandıracakları karakterlerin kim olduğuna ayırdık. İşte Gel Dese Aşk’ta kim kimdir?

Gel Dese Aşk’ta Kim Kimdir?

Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve Osman sınav imzası taşıyan Gel Dese Aşk bu akşam izleyici ile buluşacak. Dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. İşte bu oyuncuların canlandıracakları karakterlerin özellikleri.

Erkan Petekkaya:

Usta oyuncu Erkan Petekkaya Gel Dese Aşk’ta, Murat Düdenli karakterine hayat verecek. Murat Düdenli 40 – 45 yaşlarında evli ve iki çocuk babası biridir. Karısı Yasemin ile ikinci çocuklarının doğumunun ardından birbirlerinden iyice kopmuşlardır. Aralarında aşk kalmamıştır. İkili mecburi bir evliliğin taraflarıdır. Murat düdenli bahar ile tanışınca yeniden hayata döner. Bahar’ın hayat dolu hali onda aşkı yeniden bulduğu düşüncesini uyandırır. Murat Düdenli’nin Bahar’la tanışmasıyla birlikte evliliği çıkmaza girer ve her şey gittikçe zorlaşmaya başlar.

Şebnem Bozoklu:

Şebnem Bozoklu Gel Dese Aşk’ta Yasemin Düdenli karakterine hayat vermektedir. Yasemin Düdenli Murat Düdenli ile evlidir ve 40 – 45 yaşlarındadır. İkinci çocuğu olan kızlarının hastalığının vicdani sorumluluğu altında ezilmektedir. Bu sebeple hayattan zevk alamamakta hatta bunu ihanet olarak saymaktadır. Bu durum da evliliğine yansımakta ve kocası Murat’ın da hayatını zindana çevirmektedir. Bahar’ın hayatlarına girmesiyle onun da hayatı alt üst olacak taşlar yerinden oynayacaktır.

Öykü Gürman:

Başarılı oyuncu dizide Sitare Pusat karakteriyle karşımıza çıkıyor. Sitare Barlas’ın karısıdır. Sitare dizide oğluna aşırı düşkün biri olarak görünmektedir. Sitare güzel ve genç görünmek için çeşitli çabalar içine de girmektedir. Kocasını çok sevmektedir ancak bahar’ın hayatlarına girmesiyle derinden etkilenir.

İlayda Çevik:

Bahar Çetin karakterine hayat veren oyuncu Gel Dese Aşk’ta tüm dengeleri sarsan bir konumdadır. 25 yaşlarındadır ve başına buyruk, hayat dolu deli dolu bir kızdır. Barlas’ın babası olduğunu öğrendikten sonra bir intikam hikayesi yazmak ister ve Murat düdenli ile aşk yaşamaya başlar. Ancak bu gerçek bir aşka evrilir. Ancak bahar’ın farkında olmadığı Murat’ı babası gibi gördüğüdür.

Ertan Saban:

Başarılı oyuncu dizide Barlas Pusat karakterini canlandırmaktadır. Barlas Pusat oğlu ile bir rekabet içindedir. Normal hayatta tam bir çapkın olan Barlas karısının parasına düşkün biridir. Ancak bahar’ın ortaya çıkması onu da derinden sarsacak ve huzur dolu yaşamı bir anda cehenneme dönecektir.

08-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar