Birce Akalay Ameliyat Oldu

Birce Akalay Ameliyat Oldu
Halen Son Yaz adlı dizide rol alan başarılı ve güzel oyuncu Birce Akalay'dan sevenlerini korkutan haber! Ünlü oyuncu ameliyat oldu.

Ünlü ve başarılı oyunculardan biri olan ve rol aldığı her film ya da dizide kendinden söz ettirmeyi başaran ve kendi kimliği ve kişiliğini yapımlara koyan oyuncu Birce Akalay’dan kötü bir haber geldi. Halen Fox Tv ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinde rol alan başarılı oyuncu Birce Akalay’ın geçtiğimiz günlerde özel bir hastanede ameliyat olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncunun daha önceden de yaşadığı böbreklerindeki ağrı sebebiyle geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda özel bir hastaneye yattığı ve burada böbrek taşları sebebiyle küçük bir operasyon geçirdiği öğrenildi. Bu durumu herkesten saklayan başarılı oyuncunun iki gün hastanede kaldığı ve daha sonra taburcu olduğu ve evinde istirahat ettiği öğrenildi. Ünlü oyuncunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Böbrek Taşı Düşürdü

Ünlü ve sevilen oyuncu Birce Akalay’dan gelen haber sevenlerini bir an korkuttu. Birce Akalay’ın daha önceden de yaşadığı böbrek ağrıları sebebiyle hastaneye yattığı ve böbrek taşı sebebiyle küçük bir operasyon geçirdiği öğrenildi. İstanbul Nişantaşı’nda bulunan özel bir hastanede gerçekleştirilen operasyonun başarılı geçtiği ve ünlü oyuncunun iki gün kaldığı hastaneden taburcu olduğu öğrenildi. Daha önceden de böbrek ağrıları sebebiyle sık sık hastaneye giden ünlü ismin bu son operasyonu sırasında hastaneye koronavirüs sebebiyle herhangi bir ziyaretçi kabul edilmedi. Halen evinde dinlenen ünlü oyuncuya biz de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Birce Akalay Kimdir?

Halen Son Yaz adlı dizide rol alan Türk televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin başarılı oyuncusu Birce Akalay 19 Haziran 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ünlü isim ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul üniversitesi Tiyatro eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini yarıda bırakarak Haliç Üniversitesi Konservatuar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Bu güne kadar pek çok yapımda rol alan ünlü oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında Nefes, Sizi Seviyorum, Deliormanlı, Asi, Kader, Senin Uğruna, Alayına İsyan, Kış Masalı, Yer Gök Aşk, Şefkat Tepe, Küçük Ağa, Evli ve Öfkeli, Böyle Bitmesin, Ben Onu Çok Sevdim, Hayat Bazen Tatlıdır, Siyah Beyaz Aşk ve Babil bulunmaktadır.

10-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar