Sadakatsiz Dizisinde Flaş Gelişme

Sadakatsiz Dizisinde Flaş Gelişme
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve çarşamba akşamları ekrana gelen Sadakatsiz Dizisinin 34. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Derin ile Aras'ın birbirini tanıdığı ortaya çıktı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Medyapım tarafından hazırlanan Sadakatsiz bu sezon iknci sezonuyla ekranlara geliyor. Yabancı bir dizden uyarlama olan dizi Çarşamba akşamları ekrana geliyor ve iki sezondur seyircinin heyecanla takip ettiği dizilerden biri olarak dikkatleri çekiyor. Kanalın en çok reyting alan yapımlarından olan ve her hafta heyecanla ve gerilimle birlikte seyirciyi ekran balına kilitleyen dizi son bölümde yine heyecan fırtınası estirdi. Asya – Volkan ve Derin arasında yaşanan ilişkileri ön plana alan dizi bu sezonda hızlı ve iddialı başladı. Geçen sezon finalini bir kazayla bitiren dizinin hikayesi bu kazanın sonunda ortaya çıkan gizemli bir karakterle daha da derinleşiyor. Asya’nın hayatını kurtardığı ve hafıza kaybı yaşayan Aras’ı Derin’in tanıdığı ortaya çıkıyor.

Derin Aras’ı Tanıyor mu?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz çarşamba akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri. Dizi geçen sezon iyi bir reyting oranı yakalamış ve bu sezonda devam kararı verilmişti. Finalde Asya ve Derin’in içinde bulunduğu aracın kaza sonucu çarptığı Aras’ın hikayeye dahil olmasıyla tüm dengeler değişecek gibi görünüyor. Kaza sonrası Asya tarafından kurtarılan Aras hafızasını kaybetmiştir ve hastanede yatmaktadır. Dizinin bu hafta Çarşamba akşamı yayınlanacak 34. Bölümünün fragmanı yayınlandı ve görenleri merak içinde bıraktı. Hastanede kendine gelmeye başlayan Aras’ı gören Derin’in şoke olmuş hali dikkatleri çeker. Bu durum Aras ile Derin’in daha önceden tanıştıklarını göstermektedir. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz’in 34. Yeni bölümü çarşamba akamı seyirciyle buluşacak.

Sadakatsiz Son Bölümde Neler Yaşandı

Oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı Bahar ve Berkay Ateş’in rol aldığı dizinin son bölümü yine seyirciyi nefessiz bıraktı. Dizinin son bölümünde Asya Ali’nin maruz kaldığı zorbalığı öğrenmenin sarsıntısı ile oğlu için harekete geçer. Asya Ali’nin yaşadıklarını sonlandırmak için bütün dengeleri sarsacak bir karar alacaktır. Asya’nın verdiği karar Volkan’ı hatta Tekirdağ’ı sarsmıştır. Bu arada Aras kaza sonrası kendine gelmiştir ancak kendisinden başka kimseyi hatırlamamaktadır. Dizinin yayınlanacak 34. Bölümü çarşamba akşamı Kanal D’de.

10-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar