Teşkilat Zehra diziden ayrılıyor mu?

Teşkilat Zehra diziden ayrılıyor mu?
Teşkilat Zehra diziden ayrılıyor mu? Trt 1 Teşkilat dizisinde üzücü ayrılık. Teşkilat dizisi Zehra neden gitti? Teşkilat dizisi yeni bölüm izle.

Teşkilat Zehra diziden ayrılıyor mu? Trt 1 Teşkilat dizisinde üzücü ayrılık. Teşkilat dizisi Zehra neden gitti? Teşkilat dizisi yeni bölüm izle.Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? Teşkilat dizisi yeni bölüm HD izle.Teşkilat dizisi Zehra karakteri kiimdir? Teşkilat dizisi konusu. Deniz Baysal kimdir? Teşkilat dizisi ile ilgili merak edilen tüm gelişmeler.

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Teşkilat dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz bölümde eski eşinimeydana gelen bir saldırı sonucunda kaybeden Zehra ile kızının yaşadıkları herkesi gözyaşlarına boğmuştu. Oldukça zor günler geçiren Zehra, daha fala dayanamayarak Halit Başkan'a bir mektup yazdığı. Yazdığı mektupta Zehra, 'Ayrılık vakti geldi. Kızımı hem annesiz hem babasız bırakabileceğimi sanmıyorum. Bu benim görevimi de layığı ile yerine getirmeme mani olacak. Son karar elbet sizin, lütfen istemeyerek de olsa bu kutsal vazifeden affımı kabul edin.' sözlerini kullandı.

Bu akşam yayınlanan bölümde ise Zehra'nın başvurusu kabul edildi. Çalışma arkadaşları ile vedalaşan Zehra, duygusal anlar yaşadı. Bu durum üzerine Teşkilat dizisi hayranları Zehra karakterine hayat veren Deniz Baysal'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağını merak etmeye başladı. Ancak Zehra karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı ilerleyen bölümlerde belli olacaktır. Peki Zehra karakteri diziden ayrılacak mı? Teşkilat dizisi Zehra neden gitti? Teşkilat dizisi Zehra kimdir?

Trt 1 ekranlarının dizisi Teşkilat oyuncu kadrosunda, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal gibi başarılı isimlerin yer aldığı TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat oyuncuları arasında Mesut Akusta, Ezgi Eyüpoğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl ve Ahmet Uğur Say gibi isimler bulunmaktadır.

Deniz Baysal kimdir?

5 Nisan 1991 yılında dünyaya gelen Deniz Baysal, İzmir doğumludur. Eğitimini Celal Bayar Üniversitesi'nde tamamlayan oyuncu Deniz Baysal, ilk olarak Derin Sular adlı dizide Nisan karakterini canlandırarak oyunculuk hayatına atılmıştır. Fazilet Hanım ve Kızları, Söz, Hizmetçiler gibi dizilerde rol alan Deniz Baysal, günümüzde ise Trt 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Zehra karakterini canlandırmaktadır.

10-10-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar