Bizim Hikaye dizisi ne zaman başlayacak?

Bizim Hikaye dizisi ne zaman başlayacak?
Yeni sezon dizisi Bizim Hikaye ne zaman başlayacak? Bizim Hikaye dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Bizim Hikaye oyuncuları kimler? Hazal Kaya'nın yeni dizisi ne? Bizim Hikaye hangi gün yayınlanacak? Bizim Hikaye ile ilgili tüm detaylar.

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Bizim Hikaye ilk bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezon dizisi Bizim Hikaye birbirinden başarılı oyuncularla ekran macerasına başlayacak. Peki Bizim Hikaye ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Bizim Hikaye oyuncuları kimler? Yeni dizi hangi gün ve saatte yayınlanacak? Merak ettiğiniz tüm sorular sizin için hazırladığımız yazımızda...

Fox tv ekranlarının yeni dizisi Bizim Hikaye 14 Eylül Perşembe günü ilk bölümü ile ekrana gelecek. 20:00'da izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Bizim Hikaye oyuncularıda en az izleyici kadar heyecanlı. 

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan'ın bulunduğu dizide Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi gibi isimler yer alıyor.

İzleyici ile buluşmak için gün sayan Bizim Hikaye dizisin FOX TV'den izleyebilirsiniz.

07-09-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar