'Tutsak' dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

'Tutsak' dizisi ne zaman ekranlara gelecek?
Sezona iddialı bir giriş yapması beklenen 'Tutsak' dizisi ne zaman ekranlarda olacak? Dizi hangi kanalda, hangi tarihte başlayacak? Dizinin oyuncuları kimler? Dizinin konusu nedir? Dizi ile ilgili meraka edilen detaylar yazımızda...

Tutsak dizisi eylül ayında Kanal D ekranlarında başlıyor. Başrollerini Pamir Pekin, Gülper Özdemir ve Caner Şahin’in paylaştığı dizinin yapımcısı 1441 Productions ve İrfan Şahin. Dizinin yönetmen koltuğunda Serhan Şahin otururken, senaryosunu ise Gürkan Tanyas kaleme alıyor.

 Tutsak dizisinin konusu nedir?

Ailesinin ölümünün ardından, genç ve güze bir kız olan Elif, kendisinden 30 yaş büyük bir adamla zorla evlendirilmiştir. Kocası Sadullah’ın baskılarıyla evden hiç çıkamayan Elif, tıpkı bir ‘Tutsak’ gibi yaşamaktadır. Sadullah’ın ortadan kaybolmasıyla sırlarlar dolu Gürhan Ailesi’nin yanında yalnız kalan Elif ayakta kalma mücadelesi verir.

Gürhan Ailesi'nin yanında şoförlük yapan Bahadır'ın Elif'e yardım elini uzatmasıyla, Elif konakta çalışmaya başlar ve hiç bilmediği bir dünyaya adım atmış olur.

Ailenin büyük oğlu Kenan'ın ona karşı ilgisi ve ilk günden beri ona yardım eden Bahadır'ın onu koruma çabası, sırlarla dolu aile fertlerinin gözlerini Elif’e çevirmelerine neden olur. Elif ‘Tutsak’lıktan kurtulabilmek için, hiç tekin olmayan bu dünyada kendi ayakları üzerinde durması gerektiğini kısa zamanda fark edecektir. Ancak bu hiçte kadar kolay olmayacaktır.

Tutsak dizisini canlı tv kalitesiyle takip edebilirsiniz.

Tutsak dizisi oyuncuları kimler?

Pamir Pekin (Kenan)

Gülper Özdemir (Elif)

Caner Şahin (Bahadır)

Ayda Aksel (Leman)

Seray Gözler (Sevim)

Özcan Varaylı (Enver)

Murat Balcı (Murat)

Yağmur Özbasmacı Mermer (Elmas)

Ceyda Kasabalı (Derin)

Güneş Emir (Bennu)

Çağdaş Tekin (Okan)

Mehmet Gürhan (Mehmet)

Mustafa Uzunyılmaz (Sadullah)

06-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler